FITS 2024
Tribuna
Țineți-o tot așa! Fetele de la ACS Champions, la turneul final al Campionatului Național U13. Sibiencele sunt neînvinse în actualul sezon
Ovidiu BOICA
756 vizualizari
Țineți-o tot așa! Fetele de la ACS Champions, la turneul final al Campionatului Național U13. Sibiencele sunt neînvinse în actualul sezon
Echipa pregătită de Sabin Sopa și Andrei Banciu au luat drumul Craiovei pentru a continua la turneul final parcursul fără cusur din acest an competițional. Echipa U13 a clubului sibian n-a pierdut niciun meci până acum și este una dintre pretendentele la titlul național la minivolei.

 

Tinerele voleibaliste de la ACS Champions își doresc încununarea unui sezon perfect până acum cu cel puțin o medalie, cât mai strălucitoare. Fetele pregătite de Sabin Sopa și Andrei Banciu debutează, miercuri, la turneul final al Campionatului Național de minivolei (U13), găzduit de Craiova.

ACS Champions a fost repartizată în Seria A, alături de Dinamo București, CSM Lugoj și CSM Focșani, echipe cu pretenții, astfel că e de așteptat să asistăm la meciuri captivante și competitive.

În Seria B se regăsesc CSM București, CS Volei Craiova, Victoria Nădlac și CSȘ Bega Timișoara, iar primele două clasate în fiecare dintre cele două grupe preliminare vor juca încrucișat semifinalele, învingătoarele urmând să joace cu trofeul pe masă. Astfel, sibiencele sunt la cinci meciuri de a realiza o mare performanță, cucerirea ”auruluI” și a titlului de campioane naționale, ceea ce ar încununa un sezon excelent făcut de ele până acum.

Abordăm aceste meciuri cu seriozitate și optimism. Ne-am pregătit intens pentru a face față unor adversari puternici și suntem determinați să demonstrăm calitatea voleiului sibian”, a afirmat antrenorul Sabin Sopa, la începutul acestei sptămâni.

Pentru voleibalistele de la ACS Champions, turneul final de la Craiova nu este doar o ocazie de a-și demonstra abilitățile, în fața celor mai bune echipe din țară, ci și o modalitate de a împărtăși și celebra valorile sportive fundamentale precum respectul, determinarea și fair play-ul.

Pe lângă competiția sportivă, turneul va fi și o oportunitate de a întări legăturile dintre jucătoare și de a dezvolta spiritul de echipă, elemente esențiale în atingerea succesului pe termen lung,

susține ACS Champions pe rețelele de socializare.

Sibiencele sunt însoțite la Craiova de cei mai mari susținători, părinții, frații și surorile, la fel cum s-a întâmplat la fiecare turneu, de altfel.

”Peste tot, de la antrenamente la meciuri, accentul este pus pe dezvoltarea personală și colectivă a fiecărei jucătoare. Turneul final este un test al acestui proces de creștere”, a adăugat Sabin Sopa.

Lotul ACS Champions pentru turneul final al Campionatului Național de minivolei este alcătuit din Adela Vasilescu, Natalia Cârstea, Daria Marina, Sophia Neghină, Maria Toacșe, Denisa Șarlea, Teodora Skladal, Izabella Gâță, Cristina Mureșanu, Rebecca Bârză, Dariana Mărginean, Carla Militaru și Aylin Albu.

 

Drumul până la turneul final...

 

... al sibiencelor de la ACS Champions U13 a început cu meciurile din Seria M, alături de echipa a doua a clubului sibian și de cele două ale clubului brașovean ASC Juvenil NT.

Primul meci a avut loc pe 20 octombrie, fiind câștigat cu 3-1 în fața primei echipe a Brașovului. Au urmat altele 11, dintre care unul singur mai strâns (3-2), cu Juvenil B.

Drept urmare, fetele lui Sopa și Banciu au ocupat primul loc în clasament, cu 35 de puncte.

La turneul semifinal, ACS Champions a nimerit alături de CSȘ Botoșani, ACS Skyline Iași, ACS Kinder Suceava și CSȘ Bacău în Seria A.

Turneul a fost găzduit de Botoșani, sibiencele având adversari numai din zona Moldovei, dar cu toate acestea au obținut și de data asta numai victorii la zero. Prima, pe 12 aprilie, cu Skyline Iași (3-0), aceasta fiind urmată de cele cu formațiile din Suceava, Bacău și Botoșani.

Dintre adversarele din grupa preliminară de la turneul final găzduit de campioana en-titre, CSV Craiova, Dinamo este finalista de anul trecut, bucureștencele pierzând ultimul act cu 3-0.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica