Tribuna
Încă un transfer din Azerbaidjan la FC Hermannstadt. Sony Mustivar revine în Liga 1 după 5 ani
Ovidiu BOICA
2055 vizualizari
Încă un transfer din Azerbaidjan la FC Hermannstadt. Sony Mustivar revine în Liga 1 după 5 ani

 

Echipa sibiană și-a completat lotul cu încă un ucător originar din Haiti. Sony Mustivar a semnat cu FC Hermannstadt un contract valabil pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 30 de ani, Mustivar se întoarce în Liga 1 la 5 ani de când a evoluat pentru Petrolul Ploiești.
Sony Mustivar evoluează pe postul de mijlocaș central și vine la Sibiu de la Neftci Baku. Pentru Petrolul, haitianul a evoluat în 76 de meciuri, marcând două goluri și pasând decisiv la altele trei. Cu formația prahoveană, Mustivar a câștigat Cupa României în sezonul 2012/2013.
Noul jucător al lui Hermannstadt mai are în palmares alte două trofee US Open Cup Winter, în Statele Unite ale Americii, cu Sporting Kansas City, în 2014/2015 și 2016/2017.
Mustivar a mai evoluat de-a lungul carierei pentru SC Bastia B și US Orleans 45. El este fost internațional de tineret francez (4/0) și are 19 prezențe și două goluri în naționala mare a statului Haiti.

Pe site-ul de specialitate transfermarckt.com, Sony Mustivar este cotat la 400.000 de euro. El este al șaselea jucător tansferat în această vară de FC Hermannstadt, după Claudiu Belu-Iordache, Adrian Scarlatache, Luca Florică, Edson Pires și Fabio Fortes.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia