Tribuna
Sevis
Încă un transfer de la Gaz Metan la FCSB: Sergiu Buș! ”O critică face cât două facultăţi”
b.o.n.
942 vizualizari
Încă un transfer de la Gaz Metan la FCSB: Sergiu Buș! ”O critică face cât două facultăţi”
Atacantul Sergiu Buş, care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, a semnat, astăzi, un contract pe trei ani cu FCSB şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă. Buș va fi coleg de echipă cu Iulian Cristea, Darius Olaru și Vali Crețu, jucători care s-au transferat, de asemenea, de la Mediaș.

 

"A fost foarte scurtă negocierea. Ieri, domnul Becali l-a sunat pe Bogdan (n.r. - Apostu), agentul meu. Eu aflasem tot ce vorbea domnul Becali cu Bogdan. M-am decis cu soţia cred că în zece minute. E o nouă provocare pentru mine, am fost un an la Gaz Metan, a fost un an greu, am calificat echipa în play-off, acum e încă o mare provocare pentru mine şi anume luarea campioantului. Asta îmi doresc, simt că aici e clubul care... E şi rândul FCSB-ului după atâta timp, e momentul FCSB-ului după ceva timp. Vreau să iau campioantul, sincer. Domnul Becali şi staff-ul FCSB-ului, am simţi că mă doresc, pentru un fotbalist e cel mai important să simţi că eşti dorit şi e mai mare ambiţia să demonstrezi că meriţi să fii aici. Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi", a declarat Buş, conform news.ro.

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că Buş va ajunge la echipa naţională după transferul al FCSB.

"O să fie o soluţie pentru finul, pentru Mirel, la echipa naţională, că nu văd atacant mai bun ca el la ora asta. Am uitat de Puşcaş, Puşcaş poate să-l concureze. Alibec e cel mai talentat, dar depinde de toane, iar echipa naţională nu are timp de toane", a declarat Becali, care a precizat că va transfera şi doi fundaşi centrali.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

Turul ciclist al Sibiului

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat de presa inchidere proiect

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia