Tribuna
SEVIS
Încă un atacant croat la FC Hermannstadt. A jucat 16 meciuri în Europa League
Ovidiu BOICA
1130 vizualizari
Încă un atacant croat la FC Hermannstadt. A jucat 16 meciuri în Europa League
© sportsport.ba
Gruparea sibiană a semnat pe 2 ani cu Drazen Bagaric, un atacant de 1,93 metri înălțime care a evoluat ultima dată la NK Olimpija, în Slovenia.

 

FC Hermannstadt a continuat seria transferurilor, semnând cu un atacant croat. În vârstă de 28 de ani, Drazen Bagaric i se alătură lui Ante Aralica în ofensiva grupării de pe ”Municipal”. Bagaric a semnat cu FC Hermannstadt un contract valabil pentru următorii 2 ani.
Croatul a ajuns la Sibiu după ce tocmai s-a despărțit de NK Olimpija. El este internațional U21, în cele trei meciuri susținute pentru tineretul Croației marcând un gol.
În CV-ul său se mai află RNK Split, NK Dugopolje, ambele din Croația, FC Ashdod (Israel), Soligorsk (Belarus) și Siroki Brijeg (Bosnia&Herțegovina).
Per total, în toate competițiile, incluzând și Europa League, Bagaric a jucat în 244 de meciuri oficiale, înscriind 51 de goluri.
Drazen Bagaric este al șaptelea ucător transferat de FC Hermannstadt în această iarnă, după Ante Aralica, Alexandru Mățel, Petrișor Petrescu, Călin Popescu, Ionuț Rus și Saeed Issah.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia