Tribuna
Fabrica Sevis
Încă o surpriză ”marca” CSȘ Șoimii! Atletul Adrian Robescu, vicecampion național la săritura în înălțime
Ovidiu BOICA
1283 vizualizari
Încă o surpriză ”marca” CSȘ Șoimii! Atletul Adrian Robescu, vicecampion național la săritura în înălțime
După Dominic Crăciunean, campion național la copii II în proba de săritura în înălțime, un alt sportiv de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii, Adrian Robescu, a cucerit ”argintul”, tot la înălțime, la juniori II. Robescu este pregătit tot de prof. Gabriel Băra.

 

Clubul Sportiv Școlar Șoimii se poate mândri cu încă un sportiv medaliat la Naționalele de atletism. La trei săptămâni distanță după ce Dominic Crăciunean devenea campion național la săritura în înălțime, la copii II, un alt sportiv sibian, pregătit de asemenea de prof. Gabriel Băra, a cucerit ”argintul” și titlul de vicecampion național tot la înălțime. Adrian Robescu s-a clasat al doilea la juniori II cu o săritură de 1,91 metri, record personal. În urma acestei performanțe, sibianul de la CSȘ Șoimii ar putea fi convocat la lotul național de juniori II.

”Iată că, după performanța lui Dominic Crăciunean, CSȘ Șoimii a reușit să producă o nouă surpriză la Campionatele Naționale. Adi Robescu a făcut un concurs foarte bun la Pitești. A început cu ștacheta ridicată la 1,55 și a sărit peste, până la 1,88 metri, de fiecare dată din prima încercare. În cele din urmă, a luat medalia de argint cu o săritură de 1,91 metri. Dacă ajungea la 1,94 și trecea peste din prima sau din a doua încercare, ar fi devenit campion național, pentru că cel care a plecat în cele din urmă acasă cu ”aurul” a sărit la 1,94 abia din a treia încercare. Adi, practic, de la juniori III nu s-a mai antrenat în cadru organizat. A fost perioada asta dificilă cu pandemia de Covid-19 și a fost plecat la țară, la bunici, unde s-a pregătit cum a putut și el. În scrtul timp de dinaintea Campionatelor Naționale, am îmbinat pregătirea cu ce a făcut el la țară. Lucrez cu el de când era în clasa a II-a dar niciodată nu a prins un rezultat atât de bun la Naționale, a fost pe 4-5 la copii și pe 7 la juniori III. În plus, el poate fi convocat la lotul național de juniori II, așteptăm ceva în sensul ăsta în următoarele zile”, a declarat prof. Gabriel Băra.

Tot la Campionatele Naționale U18, desfășurate pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, pe 16 și 17 iulie, Andrei Bozdog s-a clasat pe locul 6 la triplusalt, cu 12,74 metri. ”Aurul” a fost cucerit de Gabriel Toma (CSȘ 1 Pajura București), cu 13,97 metri, urmat pe podium de Răzvan Cîrlan (LPS Brăila/CSM Onești) și Andrei Paraschiv (Dinamo București), cu 13,91, respectiv 12,93 m. ”În pregătire, Andrei a sărit și peste 13 metri, dar acum nu am avut unde să pregătim elanul. Îi felicit pe sportivi și le mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat”, a mai spus prof. Băra.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia