Tribuna
SEVIS
Încă o adversară pentru ”vulturi” în grupa din FIBA Europe Cup
Ovidiu BOICA
979 vizualizari
Încă o adversară pentru ”vulturi” în grupa din FIBA Europe Cup
FIBA Europe a repartizat în grupa din care fac parte formațiile BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea încă o echipă, Balkan Botevgrad.

 

BC CSU Sibiu are încă un adversar în Grupa D a FIBA Europe Cup, pe lângă CSM CSU Oradea și Beșiktaș Istanbul din Turcia. Formația bulgară Balkan Botevgrad a fost repartizată în grupa din care fac parte cele două grupări din Liga Națională, în urma deciziei FIBA Europe de ”dizolvare” şi redistribuire a celor 3 echipe din Grupa G. Celelalte două echipe aflate inițial în Grupa G au fost trimise în grupele B, respectiv F. Astfel, cele trei grupe (B, D şi F) vor avea câte patru echipe, nu trei, cum se stabilise iniţial.

Celelalte trei grupe, adică A, C şi E, rămân cu componenţa neschimbată, aşa cum a fost stabilit inițial, cu câte patru echipe.

Meciurile din faza grupelor a FIBA Europe Cup se vor disputa sub formă de turnee, numite ”bule epidemiologice”, programate între 24 și 30 ianuarie 2021, cu primele două zile rezervate formalităţilor de acomodare, testare etc. Toate echipele au dreptul să ceară găzduirea turneelor.

În faza următoare se vor califica primele două clasate din fiecare din cele şase grupe, plus încă patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament.

Optimile de finală şi sferturile vor avea loc în acelaşi sistem turneu, între 21 și 26 martie, iar turneul Final Four ar urma să se desfăşoare în perioada 23-25 aprilie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia