Tribuna
Ianc acuză arbitrajul și face marele anunț: ”ACS Mediaș nu trage nici la promovare, nici la play-off”
b.o.n.
689 vizualizari
Ianc acuză arbitrajul și face marele anunț: ”ACS Mediaș nu trage nici la promovare, nici la play-off”

 

Antrenorul echipei din Mediaș, Mihai Ianc, era extrem de supărat, la finalul meciului de la Tg. Mureș, pe maniera de arbitraj a celor trei ”fluierași”. Ianc a anunțat, conform acsmedias.ro, că echipa sa nu are, anul acesta, drept obiectiv nici promovarea, nici accederea în play-off, ci alcătuirea unul lot competitiv pentru sezonul viitor și salvarea de la retrogradare.

”O partidă foarte grea! Știam că e o partidă foarte grea, dar astăzi (n.a. vineri) băieții au făcut un joc destul de bun, în schimb ceilalți protagoniști ai meciului au fost cei trei «jucători» (n.a. arbitri) în galben, care din prima repriză au avut grijă ca nu cumva să deranjăm. Nu-i nicio problemă! Pe calea asta vreau să-i anunț pe toți din seria asta că ACS Mediaș nu trage nici la promovare, nici la play-off. Obiectivul nostru este formarea unei echipe și salvarea de la retrogradare, astfel încât să stea liniștiți și măcar în etapele următoare, care mai sunt, să avem și noi parte de arbitraje echidistante.

Nu trebuie să ne ajute nimeni. Arbitrii trebuie să fie corecți, imparțiali mai ales la un meci de Liga 3 în care joacă foarte mulți copii. Ei (n.a. arbitrii) trebuie să-și vadă de treabă și să arbitreze în spiritul regulamentului sportv și al fair-play-ului”, a spus Ianc.

 

A schimbat din cauza ”galbenelor”, dar tot n-a scăpat de eliminare

 

Tehnicianul a dezvăluit că a fost nevoit să facă schimbări forțate în urma cartonașelor galbene încasate de jucătorii săi în prima repriză, dar cu toate acestea Mediașul a jucat ultimele 25-30 de minute îninferioritate, ghanezul Baba fiind eliminat.

”Am simțit momentele astea, trebuie spuse, nu are rost să ne ascundem. Am scos doi jucători la pauză, care aveau cartonaș galben. Nu i-am scos că n-au dat randament sau că nu sunt jucători buni. I-am scos efectiv pentru c-aveau deja cartonaș galben și m-am așteptat de la pauză, și eu și staff-ul meu, văzând maniera de arbitraj... De aceea, mă repet. Să stea toată lumea liniștită, să își vadă doar de fotbal, această echipă nu trage la promovare, nu trage la play-off, nu trage la nimic. Nu vrem să deranjăm pe nimeni, noi vrem să creștem corect, să be facem treaba corect pe teren și dacă suntem mai buni și merităm să luăm puncte, dacă suntem mai slabi și nu merităm, să nu le luăm, pentru că noi mai avem multe de învățat, suntem o echipă nou-promovată, în primele trei luni în fotbalul profesionist și mai avem să creștem.

Nu din cauza rezultatului (n.a. am făcut schimbările), pentru că rezultatul s-a modificat în minutul 91 pe un fault în atac. E fault în atac cât casa și domnul arbitru dă penalti! Nicio problemă! Lăsând la o parte toată maniera din toată prima repriză și din repriza a doua și așa mai departe. Toate schimbările pe care le-am mai făcut, le-am efectuat forțat, n-am putut să aduc niciun plus. V-am spus, toate schimbările efectuate au fost schimbări forțate. Ce mă îngrijorează e că după astfel de meciuri în care ai parte de astfel de prestații ale domnilor în galben urmează etapa viitoare, în care ai jucători accidentați, ai jucători suspendați... Probleme foarte mari de efectiv. După o astfel de prestație te trezești că mai ai probleme și în următoarele una sau două etape de efectiv. Asta mă deranjează mai mult decât orice. Nu este posibil să ne dai atâtea cartonașe galbene la un meci în care n-a intrat doctorul pe teren. Este incredibil! Echipa noastră și-a văzut doar de fotbal, n-am avut vreun jucător care să zică o înjurătură, n-am avut un jucători care să se ducă să protesteze violent. Nu, îi ceva, pentru mine...”, a adăugat tehnicianul.

 

Urmează CSU Alba Iulia...

 

Altfel, Mihai Ianc își face probleme în privina alcătuirii unul lot pentru meciul din etapa viitoare, de pe teren propriu, cu CS Universitar Alba Iulia.

”La partida cu Alba Iulia, din ceilalți care o să fim valizi, care nu sunt suspendați o să încercăm să facem un prim «unsprezece» și un lot competitiv. Eu sper din tot sufletul ca la următorul meci de-acasă s-avem un arbitraj competitiv astfel încât să ne exprimăm doar pe teren. Dacă echipa din Alba Iulia va fi mai bună, le strângem mâna, le urăm felicitări, nu este nicio problemă, fotbalul - în primul rând - trebuie să fie caracterizat de fair-play”, a mai spus Ianc.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA