Tribuna
Horoba: "Mulţescu şi-a depus demisia prin fax"
Horoba:
Directorul executiv al grupării medieşene, Ioan Horoba, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că despărţirea dintre club şi antrenorul Gigi Mulţescu s-a făcut pe cale amiabilă, după ce tehnicianul şi-a trimis demisia prin fax.
Ioan Horoba, preşedintele executiv al Gazului Metan, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Gigi Mulţescu şi-a înaintat demisia prin fax înainte de a semna pentru Dinamo. Oficialul medieşean a mai adăugat că, în contractul semnat în iarnă, este stipulat faptul că tehnicianul poate pleca oricând dacă primeşte o ofertă mai bună. "Ieri (n.a. miercuri), Gigi Mulţescu şi-a depus demisia prin fax. Astăzi (n.a. ieri) i-am şi aprobat-o, pentru că aşa a fost înţelegerea în momentul în care l-am adus. Dacă vă mai amintiţi, eu am spus de la început, din momentul când a venit Mulţescu, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu următoarele clauze principale: pe lângă salariul negociat, mai era un capitol în care se preciza că, dacă clubul va fi nemulţumit de activitatea lui, poate să renunţe la serviciile lui fără niciun fel de obligaţie, de despăgubire, iar dacă el doreşte să plece, sigur în perioada de transfer, între tur şi retur, sau la finalul campionatului, poate pleca fără niciun fel de problemă, sigur noi asigurându-i salariul la zi. Lucrul acesta s-a şi întâmplat. S-a dus la Dinamo, club cu care noi, cei de la Gaz Metan, nu putem să concurăm decât ca tradiţie, pentru că Gazul Metan e un club mai vechi şi aş putea zice chiar şi mai respectat decât Dinamo, dacă ne gândim ce a fost Dinamo cu câţiva ani în urmă. Dar, s-a dus la clubul lui de suflet, e normal, este dinamovist, mai ales că are de luat nişte revanşe acolo, sportive mă refer. A fost dat afară de două ori pe nedrept şi vrea să demosntreze că poate să facă treabă la Dinamo", a spus Horoba.
Ioan Horoba a mai declarat că nu a fost de acord ca Gigi Mulţescu să-l aducă pe fiul său pe postul de antrenor cu portarii. "Nu am fost de acord ca băiatul lui să fie antrenor cu portarii, pentru că eu nu lucrez absolut deloc cu băiatul meu. E bine să nu amestecăm lucrurile. Poate a asta a fost şi o durere a lui că nu l-am adus pe fiul său antrenor. A plecat la ceva mai bine, cel puţin aşa crede el, deşi eu nu cred că a nimerit un moment bun la Dinamo", a spus Horoba.
La Dinamo, Mulţescu îi va avea ca antrenori secunzi pe Yuksel Yeşilova şi Daniel Timofte, antrenor cu portarii fiind fiul său, Cătălin Mulţescu.

Miza pe juniori
Ioan Horoba a menţionat că următorul antrenor al grupării ardelene va trebui să promoveze mai mulţi jucători de la echipa de juniori. "Am ceva creionat, dar încă nu pot să spun. Vom avea un Consiliu Director şi vom discuta acolo. Probabil mă vor mandata să negociez cu viitorul antrenor. Eu nu fac liste scurte, pentru că o am chiar de astă iarnă. Singurul lucru pe care am să îl cer noului antrenor este să încorporeze la prima echipă jucători de la grupele de juniori. Să găsească momentele prielnice pentru ca jucătorii să intre câteva minute, pentru a prinde curaj", a subliniat Horoba.

Deranjat că i se umblă la jucători
Horoba s-a arătat deranjat de tentativele altor cluburi de a transfera jucători de la Gaz Metan, fără a avea dreptul. "Concret nu sunt oferte, tot felul de tatonări, încercări. Lucrul regretabil este că sunt contactaţi jucătorii, injectaţi de unii conducători şi o să stau de vorbă la următoarea Adunarea Generală a Ligii şi chiar o să-i nominalizez, pentru că nu este corect să contactezi jucători de la o echipă competitoare şi să le ceri să devină liberi de contract. Gaz Metan Mediaş este singurul club care în ultimii 4 ani a cumpărat doi jucători în valoare de 70.000 de euro şi a vândut de vreo 3 milioane de euro. Suntem singura echipă care lucrează cu jucători liberi de contract. Acolo unde nu am avut ce face, s-au dat bani impresarilor", a mai spus Horoba.

"Astăzi se va plăti salariul pe luna martie. Restul banilor vor fi plătiţi în momentul în care vin banii din drepturile de televiziune. Aşteptăm să se clarifice şi situaţia de la Bucureşti, încă nu se ştie cine îşi ia licenţa, cine nu, câte echipe vor fi în Liga I... Deocamdată este o nebuloasă".
Ioan Horobacomentarii
2 comentarii

horoba esti un gunoi si un mare mincinos
gazu
07.06.2013 08:20
Tu fa bine si lasa demisia pe birou...live(dupa care inchide usa pe dinafara).
pt.horoba
07.06.2013 08:53
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia