Tribuna
AFF
Horoba: "Avem cel mai greu program”
Noul director general al Gazului metan, Ion Horoba, e de părere că echipa medieşeană are cel mai greu program în etapele rămase din retur.
Ioan Horoba, noul director general al grupării medieşene, care îşi va intra de astăzi "în pâine", e de părere că Gazul metan are cel mai greu program din rândul echipelor aflate la retrogradare. “Primul meu obiectiv la noul meu loc de muncă este salvarea de la retrogradare. A şi început numărătoarea inversă în lupta pentru rămânerea în Liga I. Avem cel mai greu program din cele 5 echipe cu care ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare, dar eu unul sunt de părere că rezultatele vor apărea, în mod logic, având în vedere parcursul bun al echipei din retur”, a afirmat Horoba.
Acesta a mărturisit modul în care a luat decizia de a lăsa Gloria Bistriţa pentru Gaz metan. “Nu ascund faptul că discuţiile între noi, eu pe de o parte, oficialii Gazului metan pe de alta, au fost mai vechi, nu a fost ceva de ieri pe azi; s-au purtat în urmă cu mai mult timp. La Mediaş sunt oameni foarte de treabă, însă nu cu foarte multă experienţă la acest nivel. Ori de câte ori mi-au cerut sfatul, i-am consiliat pe probleme specific fotbalistice, fără a mă gândi, vă spun cu sinceritate, la ora aceea că voi ajunge într-o vreme la Mediaş. I-am cunoscut mai bine pe domnii Rusu şi Cindrea, astfel încât a fost o decize uşor de luat în momentul în care au venit cu propunerea de a veni la Gaz metan”, a explicat Horoba.
Oficialul grupării medieşene a dezvăluit şi motivul pentru care a lăsat în urmă o colaborare de mai bine de două decenii cu Gloria Bistriţa. ”La Gloria nu mă mai regăseam, ne contraziceam, pentru că eu vedeam lucrurile diferit faţă de ceilalţi de acolo, şi s-a dovedit în final că eu am avut dreptate. Am considerat că a venit timpul să încerc o schimbare. Mediaşul seamănă mult cu Bistriţa, este un oraş mic, în care oamenii se ajută şi unde este mult mai mult respect”, a mărturisit Horoba.

Se aprinde nocturna
Oficialii grupării medieşene vor încerca să aprindă, mâine seară, instalaţia de nocturnă pentru ca jucătorii tehnicianului Cristi Pustai să poată desfăşura o şedinţă de pregătire la lumina reflectoarelor înainte de jocul de la Braşov, de duminică. ”O să vedem cum funcţionează, iar pe urmă va trebui să vină şi comisia de licenţiere, să ne dea OK-ul. Încă nu ştim la ce meci oficial vom inaugura nocturna”, a afirmat preşedintele Gazului metan, Corin Cindrea.

"Braşovul, inbatabil pe teren propriu"
Antrenorul echipei medieşene, Cristi Pustai, şi-a pus în gardă jucătorii de forţa adversarului de duminică. ”Braşovul este o echipă schimbată în bine faţă de tur, care şi-a îmbunătăţit jocul. Au o linie de clasament de invidat pe propriul teren, cu 6 victorii şi 4 egaluri, cu doar două goluri primite şi 10 marcate. Vom întâlni o echipă cu pretenţii îndreptăţite la Cupa UEFA ,dar noi vom merge să jucăm pe aceeaşi linie, să afişăm un joc la fel de elaborat ca şi până acum”, a precizat Pustai.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA