Tribuna
Heidel: "Cred că Gaz metan va juca pe contraatac"
Vasile ANTIPA
1078 vizualizari
Heidel:

Managerul sportiv al clubului FSV Mainz, Christian Heidel, a declarat, ieri, că în meciul retur din turul 3 preliminar al Ligii Europa, echipa sa va fi lăsată să joace, iar Gaz metan va miza pe contraatac, informează Kicker.
"Clubul va supravieţui şi dacă nu vom reuşi calificarea în play-off-ul Ligii Europa. Cred că Gaz metan ne va lăsa să jucăm şi va miza pe contraatac. Lumea aşteaptă mai mult de la noi", a spus Heidel.
Fundaşul Niko Bungert, autorul golului echipei germane în prima manşă, a afirmat că Mainz va trebui să dea totul pe teren pentru a câştiga. "Avem nevoie de calm, determinare şi răutate în joc. Trebuie să înscriem dacă vrem să ne calificăm", a comentat el.
"Va fi un meci murdar, ca să zic aşa, dar avem toate atuurile să mergem în turul următor", a precizat fundaşul Malik Fathi.
Partida Gaz metan Mediaş - FSV Mainz, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, se va disputa astăzi, de la ora 20.00. În tur, la Mainz, scorul a fost egal, 1-1.

Mare „albă” pentru Gaz Metan la returul cu Mainz
La fel ca la meciul retur de acum două săptămâni cu finlandezii de la KuPS, jucătorii lui Gaz Metan vor fi încurajaţi joi de o mare albă de suporteri. Fan Clubul Lupii Negri a lansat un nou apel către toţii fanii echipei să vină îmbrăcaţi în alb la meciul contra formaţiei germane Mainz. Preşedintele Fan Clubului Lupii Negri, Mircea Dăian spune că suporterii trebuie să se ridice şi de această dată la nivelul echipei, şi să o susţină cât mai mult posibil. Pornind de la aceste considerente, fanii sunt invitaţi să vină îmbrăcaţi în alb, la fel ca şi echipamentul de joc al gaziştilor.

90 de jandarmi la Gaz metan - Mainz
Aproximativ 90 de jandarmi, vor asigura ordinea publică la stadionul municipal din Mediaş la partida dintre Gaz Metan şi Mainz Germania. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, meciul fiind considerat unul cu grad de risc ridica. „Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 4000), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive. De asemenea precizăm că accesul în stadion se efectuează începând cu ora 18 şi adresăm spectatorilor rugămintea de a se prezenta din timp pentru evitarea aglomeraţiei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.comentarii
1 comentarii

Doar 4000 de spectatori? Parca nu mai sunt bilete.
eugenliviu
04.08.2011 17:30
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia