Tribuna
HC Sibiu - HCM Sighișoara / ”Urșii” primesc vizita liderului. Astăzi, de la ora 17:00
Ovidiu BOICA
1217 vizualizari
HC Sibiu - HCM Sighișoara / ”Urșii” primesc vizita liderului. Astăzi, de la ora 17:00
HC Sibiu joacă astăzi, de la ora 17:00, în Sala ”Transilvania”, cel de-al treilea meci consecutiv pe teren propriu. ”Urșii” primesc vizita liderului Seriei D, HCM Sighișoara, în etapa a VII-a a Diviziei A.

 

Handbaliștii sibieni vor juca cea de-a treia partidă la rând în fața propriilor suporteri. După meciurile jucate în Sala Transilvania, cu CSM Oradea și AHC Potaissa Turda, pentru sibieni urmează confruntarea cu HCM Sighișoara, care va începe la ora 17:00.
Matei Damian nu va putea conta pe unul dintre jucătorii săi de bază, Radu David, iar Răzvan Briotă e incert.
”Ne așteaptă un joc deosebit de greu în fața celor de la HCM Sighișoara. Atât prin prisma faptului că e echipa de pe locul 1, cu un lot complet și echilibrat valoric, cât și din cauza faptului că la noi nu va juca Radu David, unul din jucătorii noștri de bază, întrucât a suferit o accidentare la spate în ultimul joc. De asemenea, avem probleme cu Răzvan Briotă, care tot din motive de sănătate e incert pentru jocul de luni (n.a. astăzi). E clar că, în condițiile acestea, o să avem un joc foarte dificil, dar o să încercăm să ne depășim posibilitățile actuale pentru a scoate maximum din acest meci”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia