Tribuna
PNL
HC Sibiu - CSM Oradea 29-35: Prima înfrângere pe teren propriu a sibienilor
Ovidiu BOICA
1479 vizualizari
HC Sibiu - CSM Oradea 29-35: Prima înfrângere pe teren propriu a sibienilor
Handbaliştii sibieni n-au putut produce surpriza, în faţa unei echipe neînvinse în acest sezon. HC a pierdut la o diferenţă de 6 goluri. Momentul psihologic s-a petrecut la jumătatea reprizei întâi, când s-a accidentat extrema stângă Giurgiu, la scorul de 9-9. Radu David a marcat aproape jumătate din golurile echipei HC Sibiu (13).

HC Sibiu a pierdut derbiul cu CSM Oradea, una dintre echipele favorite la promovare în Liga Naţională. În această seară, echipa lui Matei Damian a cedat cu 35-29, în Palatul Sporturilor "Transilvania", acesta fiind primul insucces al acesteia pe teren propriu în actualul sezon.
Formaţia vizitatoare a avut iniţiativa, în debutul întâlnirii. De la 9-6 pentru Oradea, sibienii au marcat 3 goluri consecutiv, tabela indicând egalitate la 9, în minutul 17. Din nefericire, extrema stângă a HC Sibiu s-a accidentat, iar din acest moment echilibrul s-a rupt. Până la pauză, Oradea s-a desprins la 4 goluri (18-14), iar în repriza secundă a avut şi 6 goluri avantaj, la fel ca la finalul celor 60 de minute. Un nou moment psihologic a fost cel din minutul 54, când sibienii s-au apropiat la două goluri (29-27), dar finalul a fost al CSM-ului, care s-a impus în cele din urmă cu 35-29.
Pentru HC Sibiu au marcat Radu David (13 goluri, 4 din 7 metri), Darius Apolzan (5), Robert Micloş (4), Ovidiu Pasăre (4), Răzvan Briotă (3), Robert Vuica (două), Paul Giurgiu (unul). Au mai evoluat portarii Vali Novacovschi, Adrian Şuteică şi Gabriel Şofronici, şi jucătorii de câmp Teodor Mihai, Bogdan Verza, Florin Ramba, Adrian Cerghit şi Andrei Sora. De la oaspeţi, cel mai bun marcator, cu 9 goluri, a fost un sibian, David Munea.
"Per ansamblu, sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Din păcate, am făcut totuşi cam multe greşeli individuale. Era greu de bătut această echipă din Oradea, care are în componenţă jucători profesioniti, ce fac câte două antrenamente pe zi. Acea accidentare, o entorsă la genunchi, a lui Giurgiu, a fost momentul-cheie al întâlnirii. Apoi, în repriza secundă, ne-am apropiat la două goluri când mai erau 6 minute, dar pe final Oradea a refăcut diferneţa de 6 goluri. Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Timişoara", a declarat antrneorul HC Sibiu, Matei Damian.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia