Tribuna
HC Sibiu - AHC Potaissa 2 / Al treilea meci consecutiv pe teren propriu
Ovidiu BOICA
1178 vizualizari
HC Sibiu - AHC Potaissa 2 / Al treilea meci consecutiv pe teren propriu
HC Sibiu joacă, în această seară, primul meci din returul 1 de campionat. Handbaliştii sibieni primesc vizita celor de la AHC Potaissa 2 Turda, meciul urmând să aibă loc la Sala "Transilvania", începând cu ora 17:30.

 

Handbaliştii sibieni încep returul 1 cu un meci pe teren propriu. Joi, 1 noiembrie, de la ora 17:300, jucătorii lui Matei Damian şi Dorin Purcărea primesc vizita "satelitului" echipei din Turda. În tur, AHC Potaissa 2 s-a impus pe teren propriu la o diferenţă de 8 goluri, scor 38-30.

Pentru HC Sibiu, acesta este al treilea meci consecutiv pe teren propriu, după partida din Cupa României, cu SCM Poli Timişoara, şi meciul cu liderul Grupei D, CSM Oradea.

Sibienii speră că vor face un meci bun joi şi vor reuşi să profite de avantajul propriului teren, având în vedere că sunt neînvinşi în această ediţie de campionat în Sala "Transilvania", obţinând un egal şi o victorie în meciurile de acasă. 

  • "Este  al treilea joc  consecutiv  pe teren propriu după cel de Cupa României în faţa lui Poli Timişoara şi cel de etapa trecută, încheiat cu o victorie în faţa liderului CSM Oradea.  Ne aşteaptă un joc dificil în faţa celor de la Turda, dar  sperăm să continuăm forma bună arătată în jocurile precedente şi să câştigăm toate punctele puse în joc”, a declarat preşedintele HC Sibiu, Matei Damian.     

Încrezător în obţinerea unui rezultat bun este şi Radu David, conducătorul de joc al formaţiei sibiene.

  • "Ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe tinere, care practică un handbal în viteză. În meciul tur ne-au pus probleme cu o apărare avansată, dar noi ne-am pregătit mult în ultima săptămână şi sperăm că vom reuşi să contracarăm această apărare. Sperăm să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat Radu David, jucătorul HC Sibiu. 

Noul sistem competiţional este diferit faţă de sezoanele precedente, astfel că în prima fază a competiţiei se va juca în sistem fiecare cu fiecare, tur/retur 1 şi tur/retur 1, urmând ca fiecare dintre echipe să joace cu toate formaţiile câte două jocuri acasă şi tot atâtea în deplasare.

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA