Tribuna
George Marcu și Adrian Mihai, din coechipieri, la Raliul Sibiului, adversari la Raliul Iașului
George Marcu și Adrian Mihai, din coechipieri, la Raliul Sibiului, adversari la Raliul Iașului
După ce au făcut echipaj la raliul de casă, obținând două clasări pe podium la Rally 2, cei doi sibieni vor concura alături de piloții Vlad Pieptu, respectiv Alexandru Cornea în Moldova.

 

Pilotul sibian George Marcu trece în dreapta la Raliul Iașului, după ce, la Raliul Sibiului, a fost pilotul lui Adrian Mihai, echipajul lor a ocupat primul loc la clasa A3 și al treilea la Grupa A, la Rally 2 Marcu va face de data aceasta echipaj cu Vlad Pieptu pe un Suzuki Ignis Sport.

Adrian Mihai, în schimb, continuă aventura în Campionatul Național de Rally 2 ”Betano” tot din postura de copilot. După aventura de la Sibiu, Adrian Mihai va concura la etapa din Moldova alături de Alexandru Costea, tot pe un Suzuki, astfel că el și George Marcu vor fi acum adversari atât la clasa A1, cât și în întrecerea monomarcă.

”Va fi un raliu extrem de dificil, de solicitant, cu 7 probe speciale. După ce, la Sibiu, am urcat de două ori pe podium cu George (n.a. Marcu), acum vom fi adversari, suntem în echipaje diferite, el concurează cu Vlad Pieptu, eu cu Alexandru Costea”, susține copilotul Adrian Mihai.

Raliul Iașului va avea în în acest weekend.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA