Tribuna
Gazul a anunțat primele două transferuri din această iarnă: bulgarul Chunchukov și Florin Achim
b.o.n.
509 vizualizari
Gazul a anunțat primele două transferuri din această iarnă: bulgarul Chunchukov și  Florin Achim
Echipa din Mediaș a transferat, săptămâna trecută, doi jucători, clubul făcând anunțul oficial duminică, pe rețelele de socializare. Ilie Poenaru are acum sub comanda sa alți doi jucători pe care i-a pregătit și la Academica, Florin Achim și Tsvetelin Chunchukov, care se alătură lui Octavian Vâlceanu și Mihai Dobrescu.

 

Gaz Metan a anunțat pe rețelele de socializare primele două transferuri din această iarnă. Cei doi, Florin Achim și bulgarul Tsvetelin Chunchukov, au mai evoluat în sezonul precedent sub comanda lui Ilie Poenaru, antrenorul de acum al Mediașului, la Academica Clinceni.

Florin Achim, în vârstă de 30 de ani, evoluează pe postul de fundaș dreapta. El ajunge la Gaz Metan după despărțirea de gruparea ilfoveană, aflată într-o situație disperată după ce impresarul Ana Maria Prodan a anunțat că nu se va mai implica financiar la Academica. Originar din Baia Mare, Florin Achim s-a transferat la formația din Clinceni în urmă cu 3 ani. În actualul sezon, fundașul a evoluat în 16 meciuri pentru Academica, dintre care 15 în Liga 1, fără să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov a jucat în tricoul Academicii în ediția precedentă de campionat, iar actualul sezon l-a început la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. El a fost împrumutat de gruparea covăsneană la Mediaș până la finalul campionatului. Chunchukov a evoluat în 23 de meciuri pentru Sepsi, 19 în Liga 1 și câte două în Cupa României și preliminariile Europa League, înscriind o singură dată. Bulgarul s-a făcut însă remarcat în ediția de campionat 2020/2021, când a înscris 5 goluri în cele 29 de meciuri în care a fost folosit la Academica de Ilie Poenaru, fostul și, totodată, noul său antrenor.

Florin Achim și Tsvetelin Chunchukov s-au alăturat deja lotului în cantonamentul din Antalya și vor putea fi văzuți la lucru în primul amical al ”lupilor negri”, programat marți, pe 11 ianuarie, cu FC Vaduz din Liechtenstein.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia