Tribuna
PNL
Gaziștii, în șomaj tehnic, în frunte cu președintele Mărginean! În total, 65 de persoane! Medieșenii așteaptă ieșirea din insolvență
b.o.n.
1584 vizualizari
Gaziștii, în șomaj tehnic, în frunte cu președintele Mărginean! În total, 65 de persoane! Medieșenii așteaptă ieșirea din insolvență
Preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că tot personalul grupării din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari, în frunte cu el, intră în şomaj tehnic. Este vorba de 27 de jucători şi de încă 38 de persoane, a precizat Mărginean.

 

“După o analiză profundă, administratorul judiciar a depus planul de ieşire din reorganizare, judecătoria Sibiu aflându-se în pronunţare. Trebuia chiar în ziua de 25 martie să se pronunţe Tribunalul. Din păcate, a venit această stare de urgenţă. Financiar, au intervenit multe probleme pe care nu le putem controla. Nu ştim dacă reluăm campionatul, ca să jucăm toate meciurile din play-off. Asta ar însemna o pierdere în jur de 270.000 de euro. Nu am reuşit la acest moment să ne creionăm un buget pentru sezonul viitor din sponsorizări, contracte de publicitate, toate erau în derulare cu propuneri, unele expirau în 30 iunie şi trebuia din nou să negociem. Din aceste motive, după o analiză, eu, ca administrator special, având în vedere că şi sportivii şi oamenii de la administrativ, şi oamenii de la economic, tot ce înseamnă Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaş au familii, au oameni de întreţinut, nu aş vrea să fac vreo gafă ca să nu poată să-şi facă planuri financiare pentru perioada următoare. Este o perioadă grea, trebuie să fim solidari. Noi, ca și club, am plătit salariile pe ianuarie şi februarie integral. Am plătit toate contribuţiile la stat, deci noi practic nu avem nicio problemă. Ne-am luat o măsură de precauţie, am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în şomaj tehnic începând cu Mărginean Ioan şi tot personalul pe care-l am la dispoziţie. Sunt 27 de jucători, lotul echipei mari, şi văd că avem 38 de persoane, tot ce înseamnă administrativ, centrul de copii şi juniori”, a afirmat Mărginean.
 
La zi cu salariile și contribuțiile la stat
 
Ioan Mărginean a adăugat că CS Gaz Metan este la zi cu salariile şi cu dările la stat. “Nu ştim încotro s-o apucăm, pe ce ne bazăm. Atunci am zis să fim toţi solidari, să trecem prin perioada asta, cât durează. Sperăm să reluăm (n.a. campionatul), să disputăm meciurile pe care le mai avem de jucat. Le mulţumesc căpitanilor de echipă, pentru că noi astăzi depunem cererea prin care tot personalul intră în şomaj tehnic, în frunte cu Mărginean Ioan. În plus, sunt patru jucători care locuiesc la hotelul clubului, le-am propus înainte să îi mutăm în oraş. E greu să fie şi ei izolaţi aici. Avem o problemă cu Droppa, soţia sa este în Cehia, să dea Dumnezeu să nască cu bine. Eu n-am părăsit Mediaşul deloc în această perioadă. Am făcut tot ce e omeneşte posibil să nu întrerupem activitatea. Am încheiat un contract de comodat cu Transgazul. Orice om care vrea să susţină Gaz Metan este binevenit”, a mai declarat Mărginean.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia