Tribuna
PNL
Gaz Metan vinde bilete online pentru meciul cu FCSB
Gaz Metan vinde bilete online pentru meciul cu FCSB

Clubul din Mediaș a luat decizia de a pune în vânzare bilete online pentru meciul cu FC SB. Prețul unui tichet este de 10 lei, iar anunțul a fost făcut pe site-ul și pe contul de Facebook ale clubului.

”Din păcate, nici de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători şi pot susţine echipa, de acasă, din faţa televizorului, achiziţionând un bilet virtual la meci, în valoare de 10 lei. Acțiunea va avea de această dată un caracter caritabil. Toate încasările obţinute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcţionate către o familie cu mai mulți copii din municipiul Mediaș, cu o situație materială dificilă. Ne puteți ajuta să ajutăm la rândul nostru prin achiziționarea unui bilet virtual și printr-un gând bun care va ajunge cu siguranță la destinație!”, este anunțul făcut de CS Gaz Metan.

Gaz Metan joacă luni seara de la ora 21:00, pe teren propriu cu FCSB, într-o partidă care va închide runda cu numărul 11 a Casa Liga 1.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia