Tribuna
AFF
Gaz Metan și FC Hermannstadt joacă în weekend, la Mediaș
Ovidiu BOICA
1008 vizualizari
Gaz Metan și FC Hermannstadt joacă în weekend, la Mediaș
Sâmbătă, gaziștii primesc vizita nou-promovatei UTA, pe care au învins-o în tur cu 3-1. O zi mai târziu, la Mediaș vine Sepsi, urmând să dea piept cu sibienii lui Liviu Ciobotariu.

 

Cele două echipe din județ joacă, în etapa a XXV-a, la Mediaș. Sâmbătă, gaziștii o vor întâlni pe UTA, echipă nou-promovată în Liga 1, pe care au învins-o în tur cu 3-1, iar o zi mai târziu, FC Hermannstadt va juca, tot pe arena de pe malurile Tîrnavei Mari, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

În tur, pe Stadionul ”Francisc Neumann”, echipa pregătită pe atunci de Jorge Costa a câștigat cu 3-1 prin ”dubla” lui Dumitru Cardoso, golgeterul Gazului, mijlocaș care între timp s-a transferat în Coreea de Sud, și Ronaldo Deaconu, în vreme ce pentru UTA a înscris Vlad Morar, jucător care face acum parte din lotul Mediașului. Meciul de la Arad a fost primul meci oficial dintre cele două echipe după o pauză de 69 de ani. Pe 1 iulie 1951, Flacăra Mediaș - vechea denumire a Gazului Metan - a câștigat pe teren propriu, cu același scor, întâlnirea cu Flamura Roșie Arad în optimile de finală ale Cupei României.

FC Hermannstadt și Sepsi s-au întâlnit până acum de șapte ori, palmaresul fiind favorabil sibienilor, cu două victorii, față de una singură a covăsnenilor, patru meciuri închindu-se la egalitate. Cele patru remize s-au înregistrat în ultimele patru întâlniri, de fiecare dată 2-2 pe terenul Sibiului și 1-1 în două rânduri la Sf. Gheorghe.

Partida dintre Gaz Metan și UTA Arad va avea loc sâmbătă, 27 februarie, de la ora 12:30, în vreme ce jocul FC Hermannstadt - Sepsi este programat duminică, 28 februarie, de la ora 18:00.

Înaintea acestor meciuri, UTA Arad este pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte, iar Gaz Metan ocupă locul 11, cu 28 de puncte. FC Hermannstadt este pe loc de baraj (14), cu 22 de puncte, iar Sespi este pe locul 4, cu 37 de puncte. Covăsnenii vin la Mediaș după 6 remize consecutive în Lig 1, în vreme ce sibienii au pierdut în runda precedentă la limită, scor 1-0, în Bănie, cu Universitatea. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA