Tribuna
SEVIS
Gaz Metan și FC Hermannstadt, cele mai ”îngălbenite” echipe
Ovidiu BOICA
844 vizualizari
Gaz Metan și FC Hermannstadt, cele mai ”îngălbenite” echipe
Formațiile din Mediaș și Sibiu conduc în topul cartonașelor galbene cu 51, respectiv 50 de avertismente. Podiumul e completat de campioana CFR CLuj, cu 45 de cartonașe galbene.

 

Gaz Metan este cea mai ”îngălbenită” echipă din Liga 1 în momentul de față. În cele 17 etape scurse până acum, medieșenii au fost avertizați de 51 de ori, asta însemnând o medie de 3 cartonașe galbene/meci.

Pe locul secund în această ierarhie este cealaltă formație din județ, FC Hermannstadt. Sibienii au încasat până acum 50 de cartonașe galbene.

Podiumul este completat de campioana en-titre, CFR Cluj, cu 45 de avertismente. Jucătorii de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe au primit 44 de cartonașe galbene, cu unul mai mult decât Academica Clinceni și nou-promovata UTA Arad.

La polul opus este Universitatea Craiova, ai cărei ucători au încasat doar 26 de cartonașe galbene, iar FCSB, FC Voluntari și FC Botoșani au câte 34.

 

Sibiul, fără jucător eliminat

 

Dacă, în privința cartonașelor galbene, a fost ”harnică”, echipa sibiană se poate lăuda că încă nu a avut vreun jucător eliminat în cele 17 etape scurse până acum, performanță cu care se mai poate lăuda doar CFR Cluj.

Și Gazul Metan stă bine la acest capitol, echipa din Mediaș primind un singur ”roșu”, cel încasat de Ondrej Baco.

Cele două echipe din Moldova, FC Botoșani și Politehnica Iași, în schimb, au avut câte 5 jucători eliminați, cu unul mai mult decât Dinamo.

Doi jucători din Liga 1 au fost eliminați de câe două ori până în momentul de față, Gabriel Matei (Campionii FC Argeș) și Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu).

 

Dâlbea, singurul jucător din Liga 1 cu 6 avertsimente

 

Căpitanul lui FC Hermannstadt, Răzvan Dâlbea, este cel mai ”îngălbenit”  jucător din Liga 1 în cele 17 etape de până acum. Sibianul a fost avertizat de șase ori, conform lpf2.ro.

Alți trei jucători de la Hermannstadt, Ousmane Viera, Andrei Sîntean și Jo Santos, au primit câte 5 cartonașe galbene, la fel ca medieșenii Brya Alceus și Yuri Matias.

Tot cu câte 5 avertismente mai sunt Pablo de Lucas, Ion Gheorghe (ambii FC Voluntari), Marius Ștefănescu, Bogdan Mitrea (ambii Sepsi OSK), Risto Radunovic (Astra/FCSB), Răzvan Patriche, Mladen Jutric (ambii Academica Clinceni), Vadim Rață, Daniel Popa (ambii Chindia Tîrgoviște), Damian Isac, Ioan Hora (UTA Arad) și Meza Colli (FC Argeș).

       

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia