Tribuna
SEVIS
Gaz Metan, înfrângere pe teren propriu în fața campioanei CFR Cluj
b.o.n.
528 vizualizari
Gaz Metan, înfrângere pe teren propriu în fața campioanei CFR Cluj
© arenamedia.ro

 

Echipa din Mediaș a pierdut, în această seară, pe teren propriu, meciul disputat în compania campioanei CFR Cluj. Echipa lui Edward Iordănescu s-a impus prin golul lui Omrani, cu un sfert de oră înainte de final.
Omrani a primit o pasă lungă din propria jumătate, de la Bordeianu, a pătruns de pe partea dreaptă în centru şi a marcat cu un şut de la 13-14 metri, balonul fiind deviat de un adversar.
Antrenorul Gazului, Mihai Teja, a folosit următoarea formulă de echipă: Buzbuchi - Gabriel Moura, Baco, Yuri, Velisar (R. Trif '60) - R. Deaconu (V.Morar '79), Francisco Junior, Chamed - Horşia (Sg. Ciocan '46, P. Costea '79), Sarr (Ze Manuel '34), Valente. 
De cealaltă parte, Edward Iordănescu i-a utilizat pe Bălgrădean - Susic, Vinicius, A. Burcă, Camora - C. Deac (Omrani '62), Bordeianu, Al. Chipciu - Gîdea (Păun '9), Debeljuh (Rondon '72), V. Costache (Itu '62). 
În urma acestui rezultat Gaz Metan ocupă locul 10, cu 28 de puncte.
Cu această victorie, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea clasamentului. Cele două echipe au 51 de puncte fiecare, golaverajul bucureştenilor fiind mai bun. CS Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 47 de puncte.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia