Tribuna
Sevis
Gaz Metan, înfrângere în ultimul amical din Antalya
Ovidiu BOICA
1016 vizualizari
Gaz Metan, înfrângere în ultimul amical din Antalya
Medieşenii au pierdut cu 1-0 întâlnirea cu ocupanta locului 4 din prima ligă a Ucrainei, FC Oleksandria.
Gaz Metan a pierdut ultimul meci de verificare susţinut în cantonamentul din Antalya. Ieri, jucătorii lui Cristi Pustai au cedat la limită, scor 1-0, meciul cu ucrainienii de la FC Oleksandria. Unicul gol a fost marcat în minutul 60.
Potrivit unui comunicat de presă al clubului din oraşul de pe Tîrnava Mare, "lupii negri" au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, prin Alex Munteanu. Buziuc a reluat pe poartă, după o centrare a lui Cristi Danci, portarul Oleksandriei a respins, iar Munteanu, din careul mic, a șutat în goal-keeper. O altă ratare mare i-a aparţinut lui Iulian Cristea, conform aceleiaşi surse.
Pustai a început partida în formula: Răzvan Pleșca - Romeo Roberto, Jasmin Trtovac, Iulian Cristea, Valentin Crețu - Radu Zaharia, Ovidiu Bic - Alex Munteanu, , Cristian Danci, Darius Olaru - Alexandru Buziuc. După pauză au mai intrat pe teren Eric de Oliveira, Cristian Gavra, Ciprian Petre, Akaki Khubutia și Bernard Itoua.
 
De patru ori 1-0
Gaz Metan a mai disputat alte trei meciuri de pregătire în cadrul cantonamentului din Antalya. Fiecare dintre acestea s-au încheiat cu acelaşi scor înregistrat şi în jocul cu FC Oleksandria. Medieşenii s-au impus în disputele cu Honved Budapesta şi FC Szeged 2011, ambele din Ungaria, şi au cedat în faţa azerilor de la FK Qabala.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia