Tribuna
PNL
Gaz Metan - FC Voluntari 1-0 / Buş stinge "lanterna". Pleşca menţine aprinsă flacăra gazului
Ovidiu BOICA
4931 vizualizari
Gaz Metan - FC Voluntari 1-0 / Buş stinge
Echipa din Mediaş a câştigat chinuit cu ultima clasată. Sergiu Buş a marcat pe final golul de 3 puncte, dar eroul meciului de pe arena situată pe malul Tîrnavei Mari a fost portarul Răzvan Pleşca, acesta menţinând cinfra "zero" în dreptul gazdelor prin mai multe intervenţii de efect. Gaz Metan face 30 de puncte şi se menţine pe loc de play-off.

 

Gazul lui Edy Iordănescu s-a chinuit ceva cu ultima clasată, FC Voluntari, dar în cele din urmă medieşenii au scos-o cu bine la capăt, Sergiu Buş reuşind să marcheze golul care a făcut diferenţa la capătul unei faze în care a arătat ca un atacant de clasă. "Lupii negri" au acum 30 de puncte şi continuă goana pentru un loc în play-off, iar în weekend se vor deplasa pe terenul vicecampioanei FCSB, vecina lor în clasament.
În prima repriză, gaziştii au fost de nerecunoscut, în vreme ce situaţiile de gol au fost în totalitate ale formaţiei vizitatoare. Larie a gafat-o pentru prima dată în minutul 6, a profitat Ţîră, scăpat singur cu portarul advers, însă şutul a fost slab şi Pleşca şi-a trecut în cont prima intervenţie salvatoare.
Douăzeci de minute mai târziu Căpăţînă a sprintat pe dreapta şi a trimis în marginea careului mic pentru Ion Gheorghe, care a reluat din prima, dat Pleşca s-a opus golului.
Medieşenii au avut un penalti neacordat cu două minute înainte de pauză, Darius Olaru primind în schimb "galben" pentru simulare.
La 13 minute de la reluare Ion Gheorghe l-a lăsat singur pe Măţan cu Pleşca, la limita ofsaidului. Ilfoveanul l-a driblat şi pe portar, dar a trimis în bară, din apropiere, la colţul scurt.
Ion Gheorghe a trecut din nou la serviciu, de data asta pentru Căpăţînă, dar Pleşca s-a mai remarcat o dată ('68).
Sergiu Buş a dat lovitura cu 11 minute înainte de final. Atacantul a primit de la Velisar în marginea careului mare, profitând de indecizia fundaşilor centrali ai Voluntariului, l-a culcat şi pe Rîmniceanu şi a trimis în plasa porţii, din apropiere. Succesul a fost însă pltit destul de scump de gazişti, Olaru şi Cardoso urmând să fie suspendaţi pentru meciul din etapa viitoare, cu FCSB.
 
GAZ METAN: Pleşca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, N. Roşu - Olaru (Ely Fernandes '64), Cardoso (Diakota '82), Chamed (P. Costea '86) - S. Buş. Amtrenor Edward Iordănescu.
FC VOLUNTARI: Rîmniceanu - Strună, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe (Costin '86), C. Ţîră (Papazoglou '78), Măţan (Ebralidze '71). Antrenor Cristiano Bergodi.
Arbitru: Cătălin Buşi. Asistenţi: Florin Păunescu, Romică Bîrdeş. Rezervă: Sorin Costreie.
Observatori: Marian Dorobanţu şi Marian Bucurescu.
Cartonaşe galbene: Olaru '43, Iordănescu '44 M. Constantin '75, Cardoso '77 / Al Vlad '53, Gorobsov '54, Strună '68, Laidouni '82.
 
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia