Tribuna
PNL
Gaz Metan - FC Botoșani / Jorge Costa: ”Vreau să construiesc o echipă (...) care să se poată măsura cu orice adversar”
Gaz Metan - FC Botoșani / Jorge Costa: ”Vreau să construiesc o echipă  (...) care să se poată măsura cu orice adversar”
Antrenorul echipei Gaz Metan, Jorge Costa, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că este conştient că formaţia sa nu traversează o perioadă foarte bună, dar are nevoie de timp pentru a creşte în valoare. Medieșenii primesc vizita echipei FC Botoșani, astăzi, de la ora 18:00.

 

Jorge Costa, noul antrenor al Gazului Metan, a declarat, în conferința de presă de dinaintea partidei cu FC Botoșani, că are nevoie de timp pentru a construi la Mediaș o echipă puternic. "Situaţia actuală din clasament nu este una prea bună. Echipa munceşte, dar este nevoie de timp pentru a creşte. Acesta este un aspect, al doilea este importanţa jocului şi a celor 3 puncte. Am nişte alegeri de făcut, dar ştiu ce putem obţine. Vreau să construiesc o echipă în viitor, care sper să fie într-unul apropiat, care să se poată măsura cu orice adversar şi să lupte cu succes pentru victorie. Sunt convins că acest lucru este posibil. Meciul trecut am pierdut, am făcut greşeli cu siguranţă vom face şi vineri, iar apoi cu CFR Cluj, altele. Meciul trecut nu am câştigat, dar am învăţat o lecţie, ideea este să facem în fiecare meci cât mai puţine greşeli posibile şi în acest fel să creştem. Jucătorii trebuie să creadă în filosofia mea de joc, în munca mea, iar eu să cred în ei. Nu ştiu dacă va fi totul perfect într-o zi, dar cred că putem fi mult mai buni", a declarat Costa.

Tehnicianul portughez a mai spus că mulţi dintre jucătorii pe care îi are al dispoziţie nu sunt într-o formă fizică optimă. "E adevărat că avem jucători care sunt departe de o formă fizică optimă, dar asta putem cumpăra. Ei trebuie să joace. Asta necesită timp. Sunt conştient că îmi asum nişte riscuri, conducerea clubului este la curent cu planurile mele. Şi acestea nu sunt de a câştiga un meci azi şi a pierde unul mâine. Trebuie să avem un echilibru. E clar că nu putem câştiga toate meciurile dar ne vom lupta de la egal la egal cu oricine", a mai declarat Costa.

Gaz Metan ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 1, după 7 etape, cu 7 puncte acumulate. În actualul sezon, medieșenii au obținut două victorii, un rezultat de egalitate şi au pierdut 4 meciuri.

Formaţia pregătită de Jorge Costa va întâlni, astăzi, de la ora 18:00, pe teren propriu, echipa FC Botoşani, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii 1.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia