Tribuna
PNL
Gaz Metan, fără Edy Iordănescu. Antrenorul are probleme medicale!
Ovidiu BOICA
1744 vizualizari
Gaz Metan, fără Edy Iordănescu. Antrenorul are probleme medicale!
Antrenamentele echipei din Mediaș sunt conduse, în aceste zile, de ”secunzii” lui Edward Iordănescu. Managerul general se confruntă cu probleme medicale. Anunțu a fost făcut de clubul din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari pe site-ul său.

 

Probleme pentru tehnicianul ”lupilor negri” la început de sezon. După suspendarea de două etape primită în urma eliminării de la finalul jocului din prima etapă, cu Chindia Tîrgoviște, Edward Iordănescu este nevoit să stea departe de echipă din cauza unor probleme de ordin medical. Antrenamentele sunt conduse, în aceste zile, de ”secunzii” Alexandru Radu și Ionuț Stelescu.
Sitauția a fost confirmată de clubul din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari. ”Tehnicianul Edy Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă. Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea. Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edy Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-și putea desfășura din nou activitatea la capacitate maximă. În aceste zile, el va face din nou o serie de analize, iar în funcție de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare.
Pe această cale îi urăm multă sănătate lui Edy Iordănescu și îl așteptăm să revină cât mai repede alături de echipă!”, este postarea clubului Gaz Metan pe site-ul propriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia