Tribuna
Gaz Metan, doar remiză cu FC Argeș. Piteștenii au egalat în minutul 94, din penalti! Pleșca, la meciul 300 în Liga 1
b.o.n.
528 vizualizari
Gaz Metan, doar remiză cu FC Argeș. Piteștenii au egalat în minutul 94, din penalti! Pleșca, la meciul 300 în Liga 1

 

Echipa din Mediaş a remizat, în această seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a V-a a play-out-ului Ligii 1, în care a fost egalată la ultima fază a jocului, din penalti.

Ronaldo Deaconu a deschis scorul în minutul23 cu un șut cu stângul, la colțul scurt, de pe 16 metri, în urma unei acțiuni personale. Piteștenii au egalat în ultimele secunde dintr-o lovitură de la 11 metri acordată pentru un henț al lui Baco, mingea șutată de Honciu lovindu-l în braț pe ceh. Penaltiul a fost transformat de Cephas Malele, jucător care este pe locul second în clasamentul marcatorilor din Liga 1, cu 15 reușite.

Medieșenii au fost conduși de pe bancă de Eusebiu Tudor, ”principalul” Mihai Teja fiind suspendat după jocul cu FC Hermannstadt.

Pentru Răzvan Pleșca, meciul cu FC Argeș a fost al 300-lea în Liga 1.

Gaz Metan: Pleşca - Baco, Larie, Trif - Butean, De Moura, Alceus, Deaconu (Horşia ’62), Velisar - Ciocan (Valente ’17; Romeo ‘62), Morar (Sarr ’46; Chamed ‘76).

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Boldor, Muşat - Meza Colli (Teles ’74), Şerban (Deslandes ’81) - Grecu (De Jonghe ’46), Palic (Honciu ’60), Dumitru (Drăghici ’60) - Malele. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

FC Argeș se menține pe locul second în play-out, cu 28 de puncte, în vreme ce Gazul este pe 3, cu 25 de puncte.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia