Tribuna
Gaz Metan dă lovitura. Golubovic, la Mediaș!
Ovidiu BOICA
3012 vizualizari
Gaz Metan dă lovitura. Golubovic, la Mediaș!
Fostul atacant al Iașiului și al FCSB ar fi semnat pe un sezon cu gruparea din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari. În vârstă de 33 de ani, vârful de atac a înscris peste 50 de goluri în cele 155 de meciuri disputate în Liga I.

Gaz Metan a obținut semnătura unuia dintre cei mai experimentați atacanți din Liga I. Golul lăsat liber de plecările lui Daniel Sikorski și Cristi Gavra a fost umplut prin aducerea lui Bojan Golubovic. Vârful de atac în vârstă de 33 de ani a semnat pe un sezon cu gruparea medieșeană, susține gazistul.ro. După despărțirea de CSM Poli Iași, produsă în această vară, Golubovic ar fi fost dorit și de FC Botoșani, dar în cele din urmă a ajuns la Gaz Metan și urmează să li se alăture ”lupilor negri” în cantonamentul din Serbia, de la Zlatibor.
Bosniacul a jucat pentru prima dată în Liga I pentru Ceahlăul Piatra Neamț. În cele 79 de meciuri jucate pentru gruparea din orașul de la poalele Pietricicăi, atacantul a înscris de 31 de ori. După o scurtă perioadă petrecută la SonderjyskE, în Danemarca, a revenit în ROmânia, la CSM Poli Iași, echipă pentru care a evoluat în 57 de partide, marcând 16 goluri. În vara anului trecut a trecut la FCSB, unde nu a convins, înscriind o singură dată în 9 partide de campionat. În iarnă a revenit sub Copou, unde a reușit, în primăvară, să marcheze de 6 ori în 10 meciuri.
Bojan Golubovic este al patrulea jucător transferat de Gaz Metan în această vară, după Sergiu Popovici (FC Botoșani), Sorin Bușu și Olivian Surugiu, ambii de la Pandurii Tg. Jiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia