FITS 2024
Tribuna
Gabi Iancu, titlar în premieră la Hermannstadt, chiar împotriva fostei sale echipe: ”Nu m-am pregătit special pentru meciul ăsta”
b.o.n.
1238 vizualizari
Gabi Iancu, titlar în premieră la Hermannstadt, chiar împotriva fostei sale echipe: ”Nu m-am pregătit special pentru meciul ăsta”
© Vali MACREA

 

Atacantul Gabi Iancu, sosit în iarnă la Hermannstadt chiar de la adversarul sibienilor de duminică seara, FC ”U” Craiova 1948, a afirmat, la flash-interviuri, că meciul acesta n-a fost cu nimic mai special decât altele. Cu toate astea, Iancu spune că nu i-a picat bine despărțirea de formația lui Napoli.

”Ce putream să fac, să mă dau la o parte? Nu m-am pregătit special pentru meciul ăsta, vă dați seama că nu mi-a picat foarte bine că ne-am despărțit. Nu am vrut să demonstrez nimic, pentru că n-am ce să demonstrez, fac 29 de ani în aprilie și pur și simplu am vrut să-mi demonstrez mie, să revin, pentru că lumea începe să uite de mine și nu e bine. Nu îmi pare rău de nimic. Pur și simplu am jucat pentru echipă. Pentru noi, este foarte important că am ieșit din zona aceea și orice loc în clasament înseamnă mai mulți bani pentru club. Am fost foarte motivați cu toții și n-am avut nimic de arătat”, a afirmat Iancu.

Gabi Iancu a remarcat, la fel ca antrneorul Marius Măldărășanu, că sibienii ar fi putut ajunge în play-off dacă nu ar fi fost penalizarea de 9 puncte: ”Dacă, în ultimul meci, FC ”U” ar face egal cu Sepsi, echipa asta ar fi fost în play-off pe merit sportiv. Contează asta pentru noi, pentru că ne-a revenit moralul, am jucat foarte bine și nu cred că există vreun dubiu că nu trebuia să câștigăm cele 3 puncte astăzi (n.a. dumninică).

 

Ionuț Stoica: ”Mă bucur că am reușit să legăm două victorii, este foarte important pentru noi, să ne dea moral și încredere pe mai departe”

 

Și Ionuț Stoica a vorbit despre perioada mai puțin fastă a sibienilor, aceștia având de suferit după depunctare, dar crede că, de acum încolo, atenția trebuie să fie îndreptată pentru ca echipa să iasă din subsolul clasamentului.

.
© Vali MACREA

Într-adevăr, după depunctare, colegii s-au simțit demoralizați, nu mai aveau încredere în ei, dar încet, încet, cu o victorie... Probabil, dacă venea mai devreme, venea și încrederea mult mai devreme. Mă bucur că am reușit să legăm două victorii, este foarte important pentru noi, să ne dea moral și încredere pe mai departe.

Noi am făcut meciuri foarte bune cu echipele din play-off, adică am scos puncte multe cu echipele din play-off, dar asta e, până la urmă trebuie să vedem unde suntem, trebuie să uităm de ce-a fost și trebuie să fim concentrați asupra ceea ce va fi acum și să scăpăm de acolo, din zona aia de retrogradare pentru că eu zic că nu merităm să fim acolo, jos, pe loc de retrogradare”, a spus căpitanul lui Hermannstadt la flash-interviuri.

Ionuț Stoica e de părere că sibienii ar putea face diferența în play-out prin unitatea grupului: ”Unitatea, grupul! S-a văzut, cred că în ultimele meciuri s-a văzut. Eu zic că suntem în revenire de formă și sper să o ținem tot așa”.

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica