FITS 2024
Tribuna
Gabi Iancu pleacă de la FC Hermannstadt deși mai avea un an de contract!Jucătorul ceruse rezilierea contractului...
Ovidiu BOICA
1060 vizualizari
Gabi Iancu pleacă de la FC Hermannstadt deși mai avea un an de contract!Jucătorul ceruse rezilierea contractului...
© Vali MACREA

 

Echipa sibiană a rămas fără încă un jucător de bază după ce Gabi Iancu a cerut rezilierea contractului. Deși mai avea contract până la finalul sezonului 2024/2025, atacantul a ajuns la o despărțire pe cale amiabilă.

Anunțul a fost făcut în această seară de clubul de pe ”Municipal” pe rețelele de socializare, ținând să specifice că jucătorul și-a dorit să plece.

Mulțumim, Gabi Iancu!

Cu puține momente în urmă, AFC Hermannstadt și atacantul Gabi Iancu au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală. Vă aducem la cunoștință că acest fapt vine în urma inițiativei fotbalistului.

Îi dorim mult succes în carieră!”, este mesajul clubului sibian postat pe Facebook.

Gabi Iancu a ajuns la FC Hermannstadt în februarie 2023 sub formă de împrumut de la Akhmat Groznîi. În vară, după despărțirea de echipa din Rusia, a semnat pe doi ani cu echipa sibiană, iar în sezonul 2023/2024 a fost folosit de antrenorul Marius Măldărășanu în 37 de partide, dintre care patru în Cupa României, înscriind 6 goluri, dintre care 5 în Superligă.

Gabi Iancu li se alătură pe lista jucătorilor care au plecat în această vară de FC Hermannstadt lui Mino Sota (liber de contract), Paul Antoche, Paolo Medina (ambii la Unirea Slobozia), Mihai Butean (Vojvodina Novi Sad) și Raul Opruț, al cărui împrumut de la gruparea belgiană Kortrijk a expirat în vară și despre care se spune că ar dori să ajungă în curtea lui ”U” Cluj pentru sezonul viitor..

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica