Tribuna
PNL
Gabi Iancu crede că punctul obținut la Voluntari e unul de moral. ”Sunt lupte crâncene în play-out”
b.o.n.
1398 vizualizari
Gabi Iancu crede că punctul obținut la Voluntari e unul de moral. ”Sunt lupte crâncene în play-out”

 

Titularizat pentru a doua oară la rând de antrenorul Marius Măldărășanu, Gabi Iancu încă n-a reușit să-și treacă în cont primul gol, însă a fost decisiv la faza din care sibienii au reulșit egalarea, prelungind mingea pe spate, cu capul, pentru Balaure. Fotbalistul de 28 de ani crede că rezultatul cu Voluntariul e bun, în primul rând, pentru moral, la început de play-out, dar e convins că, în etapa următoare, ”alb-roșii” vor obține toate cele 3 puncte cu FC Botoșani.

”Să vedem dacă le ajută (n.a. rezultatul de egalitate) pe rivale, pentru că a fost primul meci. Cine știe ce rezultate vor face și ele. Pentru moral, e un rezultat bun, pentru că am fost conduși, dar noi am venit aici pentru cele 3 puncte. Nu s-au putut lua. Urmează meciul cu Botoșaniul. N-am mai pierdut de trei meciuri, două victorii și un egal și trebuie să vină și a treia victorie. Cred că am jucat destul de bine.

Voluntariul e o echipă incomodă, să zic așa, se bazează mult pe viteza celui din dreapta și mingi aruncate pe Nemec. Se bate foarte bine și sunt foarte incomozi. Asta nu înseamnă că nu puteam să jucăm mai bine. Dar, per total, e OK, pentru că n-am pierdut. Urmează meciul de-acasă și trebuie să batem”, a afirmat Gabi Iancu la flash-interviuri.

Atacantul a mai spus că nu se teme de meciurile din play-out, care se anunță extrem de disputate.Iar în ceea ce-l privește, în duelurile cu defensivele adverse, e convins că experiența acumulată în carieră îl va ajuta.

”Ăsta e fotbalul, acuma ce să facem? Toate echipele se bat, sunt lupte crâncene, fiecare echipă își dorește să rămâîn prima ligă, inclusiv Mioveniul, care este mai jos. E o echipă care joacă bine de când a venit Dică. Jucătorii mari trebuie să joace bine și în spațiile astea mici, unde trebuie să gândești rapid”, a adăugat Gabi Iancu.

 

”Oricine poate bate pe oricine”

 

Anul acesta, play-out-ul se anunță extrem de disputat, crede Gabi Iancu, fiecare echipă putând câștiga cu oricare alta. Cu toate astea, spune că sibienii au șansele lor în a-l câștiga.

”Ne dorim să câștigăm, cred că toate echipele își doresc să câștige play-out-ul. Și, se și poate! Dar, e dificil în play-out. Și campionatul, în general, a fost foarte dificil, toate echipele pot bate pe oricine. Mâine bați 3-0 pe Farul, Farul pierde 3-0 cu Mioveni. Dau un exemplu! Nu se știe! Trebuie să joci mai mult cu capul și să fi atent pentru că orice echipă te poate taxa în orice secundă.

(n.a. dacă e mai dificil în play-out decât în play-off) E mai dificil, da, cu toate că sunt la o echipă care joacă fotbal. Dar, e mai dificil, presiunea e ceva mai mare, chiar dacă... Când te bați la titlu, și atunci e presiune, dar nu e aceeași... Nu știu cum să o compar, să fac comparație, dar e mai apăsător în play-out”, a completat atacantul. (b.o.n.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica