Tribuna
Fundașul cu două eliminări într-o lună pleacă de la Șelimbăr. Lumbu continuă sezonul la CSM Alexandria
b.o.n.
790 vizualizari
Fundașul cu două eliminări într-o lună pleacă de la Șelimbăr. Lumbu continuă sezonul la CSM Alexandria
© Vali MACREA

 

Liderul clasamentului Ligii 2, CSC Șelimbăr, s-a mai despărțit de un jucător. Este vorba despre fundașul francez Nestorly Lumbu. Acesta ajunge la o altă echipă din eșalonul secund, CSM Alexandria.
Lumbu este al doilea fundaș central care părăsește Șelimbărul, după Radu Crișan, transferat la Gloria Buzău.
În vârstă de 26 de ani, Nestorly Lumbu a ajuns la gruparea sibiană în iarna anului trecut, el evoluând în 20 de partide pentru CSC Șelimbăr, dintre care 8 în sezonul precedent. În actuala ediție de campionat, Lumbu a fost folosit de antrenorul Claudiu Niculescu în 10 meciuri de campionat și două din Cupele României.
Lumbu s-a făcut remarcat prin faptul că a fost eliminat de două ori în decus de numai o lună. Prima dată s-a întâmplat în etapa a IX-a, la meciul cu Unirea Slobozia, de la Cisnădie, pierdut cu 1-0, singurul eșec al ”călăreților roșii” de până acum, meci în care fundașul a primit două ”galbene” în decurs de numai câteva minute. 
Apoi, în etapa a XII-a, Lumbu a fost eliminat din nou în jocul de la Miercurea Ciuc cu FK Csikszeredar, dar ”călăreții roșii” au gestionat relativ bine finalul întâlnirii, și cu ceva noroc,, impunându-se cu 2-1. 
”Clubul nostru a ajuns la un acord cu CSM Alexandria pentru transferul definitiv al fundașului Nestorly Lumbu.
Acesta a ajuns la echipa noastră la începutul anului trecut și a bifat 20 de prezențe în tricoul «călăreților roșii»! Îi mulțumim pentru munca depusă și îi urăm mult succes”, a amintit clubul sibian pe rețelele de socializare.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA