Tribuna
(FOTO/VIDEO) ”Valuri”, luminițe și o atmosferă demnă de marile stadioane, pe ”Municipal” la România U21 - Germania U21
b.o.n.
3490 vizualizari
(FOTO/VIDEO) ”Valuri”, luminițe și o atmosferă demnă de marile stadioane, pe ”Municipal” la România U21 - Germania U21
© Vali MACREA

 

Foamea de fotbal, la Sibiu, după mai mulți ani în care echipa locală FC Hermannstadt a jucat în exil, ba la Tg. Mureș, ba la Pitești, Cluj-Napoca sau Mediaș, s-a manifestat din plin și la primul meci internațional găzduit de noua arenă de cinci stele din Parcul Sub Arini. La duelul dintre tineretul lui Emil Săndoi și cel al Germaniei a fost sold-out, iar la ora jocului, chiar dacă a fost foarte frig, pentru sfârșitul lui martie, mai mult de 11.000 de suporteri s-au aflat în tribunele ”Municipalului”.

© Vali MACREA

Iar atmosfera, a fost una de aplaudat, chiar dacă sibienii sunt recunoscuți printre fanii care mai mult privesc decât scandează la un meci de fotbal. Deh, nu degeaba Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre mega evenimentele care pun orașul nostru pe harta mondială a culturii...

© Vali MACREA

Marți, din tribunele ”Municipalului” s-a scandat, ”tricolorii” au fost aplaudați și încurajați în momentele ușor dificile, dar ”vedeta” serii au fost celebrele ”valuri”, însoțite de luminițele cu lanterna telefoanelor mobile care i-a impresionat până și pe jucători.

© Vali MACREA

Una peste alta, atmosfera de la Sibiu a fost una sănătoasă, numai cu încurajări, cu lucruri pozitive, fără scandări triviale, fără injurii (dacă e să fim sinceri până la capăt, cu o singură excepție, mai spre final, pentru că suporterii n-au utat de acea penalizare de 9 puncte dictată de FRF echipei locale, FC Hermannstadt), fără petarde, fumigene, îmbrânceli și altercații cu forțele de ordine, cum se întâmplă prin alte părți, fair-play-ul a fost la el acasă, ”tricolorii” au simțit căldură, chiar dacă gradele din termometre cam plecaseră... în vacanță... A fost frumos, a fost ceva pozitiv - chiar și rezultatul, dacă ne gândim că Germania e campioana europeană en-titre - și mai vrem așa ceva.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA