Tribuna
PNL
(FOTO) Victorii gemene pentru Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr în prima etapă
Ovidiu BOICA
1378 vizualizari
(FOTO) Victorii gemene pentru Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr în prima etapă
Măgura s-a impus în fața echipei a doua a clubului AFC Hermannstadt, în vreme ce șelimbărenii au câștigat cu același scor (2-1), la Simeria, cu CSM Deva. A patra echipă din județ, Gaz Metan 2, nu a jucat cu Gilortul Tg. Cărbunești pentru că adversarii aveau două cazuri de Covid-19 în lot.

 

Formațiile din Cisnădie și Șelimbăr au început cu dreptul noul sezon al Ligii 3. Măgura, nou-promovată în cel de-al treilea eșalon, a câștigat pe teren propriu cu 2-1 duelul cu o altă echipă din județ, FC Hermannstadt 2, în vreme ce Viitorul s-a impus în fața celor de la CSM Deva într-un meci care s-a disputat la Simeria.

La Simeria, Viitorul a deschis scorul prin Adrian Cârstean, dar gazdele au egalat până la pauză din lovitură liberă, prin Vitan. În partea a doua a jocului Alexandru Curtean a readus în avantaj echipa din Șelimbăr, stabilind totodată rezultatul final cu un șut din marginea careului mare.

 

© Facebook Viitorul Șelimbăr
© Facebook Viitorul Șelimbăr
© Facebook Viitorul Șelimbăr
© Facebook Viitorul Șelimbăr
© Facebook Viitorul Șelimbăr

Antrenorul Viitorului, Florin Maxim, a început partida cu ”unsprezecele” Neacșu - Monea, Natea, Ignat, D. Groza - Al. Neacșa, D. Tătar, Giura, Al. Curtean - Cîrstean, Cîrloanță.

Tot sâmbătă, la Cisnădie, nou-promovata Măgura a câștigat cu același scor (2-1) duelul cu FC Hermannstadt 2. Cu un antrenor nou pe bancă, în persoana lui Neluțu Luca, Măgura a început jocul de la 0-1, portarul Băilă gafând nepermis în secunda 40 la o centrare a lui Mustea. Cisnădia a egalat până la pauză dintr-un penalti obținut de Stoia și executat de Stelea. Același Stelea ar fi putut face 2-1 în prima repriză, dar a șutat în bară.

Stoia a adus victoria Măgurii la jumătatea reprizei secunde după ce a scăpat singur cu Agârbiceanu, dar lucrurile puteau sta altfel, pe final Șter trimițând de două ori în bară ('82, '90).

Antrenorul Neluțu Luca a folosit următoarea formulă de echipă: Băilă - Stanciu, Macrea, Topor (M. Armenean), Popa, Bratima (Bolta), Al. Luca (Tomuță), Ban, Bărculeț, Stoia (Condrea), Stelea.

 De cealaltă parte, Dorin Zotincă a început în formula Agârbiceanu - Oprișor, Stoian, Hanzu, Mustea, Iaru, Lascu, Julea, Standima, Șter, Tineiu. Au mai intrat Neaga, Solomon, Hulpușiu, Dancu și Băcilă.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia