Gazonul, cam într-o săptămână! Doi stâlpi ai nocturnei de 1.800 de lucşi sunt în picioare!">
Tribuna
PNL
(FOTO) Stadiul lucrărilor la Stadionul "Municipal": Gazonul, cam într-o săptămână! Doi stâlpi ai nocturnei de 1.800 de lucşi sunt în picioare!
Ovidiu BOICA
4710 vizualizari
(FOTO) Stadiul lucrărilor la Stadionul

 

Lucrările la gazonul arenei din Parcul Sub Arini au continuat, săptămâna trecută. Faţă de precedenta vizită pe Stadionul "Municipal", de acum 7 zile, muncitorii au finalizat întinderea reţelei electrice a încălzirii din gazon, iar până la finele săptămânii trecute reuşiseră să acopere o jumătate din suprafaţa de joc cu un strat gros de nisip, urmând ca acesta să fie tasat, bineînţeles după ce nisipul va fi dispersat pe întreaga suprafaţă.
Preşedintele clubului sibian, Iuliu Mureşan, a afirmat, în exclusivitate pentru Tribuna Sporturilor, că operaţiunea de acoperire a suprafeţei de joc va continua şi în această săptămână, după care va fi urmată de tasarea stratului respectiv, iar cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare se va trece la montarea covorului de iarbă. Mureşan a precizat că gazonul e deja comandat în Austria şi va fi unul exclusiv natural, fără componentă sintetică, aşa cum se va întâmpla pe "ion Oblemenco".

"Durează câteva zile deoarece se pun câteva mii de tone de nisip. Se tot aduce nisip. Se tasează, se poate face şi prin udare, dar nu aşteptăm să vină ploaia, ca să ne facem treaba. Cam într-o săptămână cred că va fi gata pentru a se aşterne covorul de iarbă. Gazonul e comandat, vine din Austria. Nu e gazon mixt, e sută la sută iarbă. Nu e ca la Craiova. Cel mixt are şi fire mai rare, sintetice, şi are o bază prin care creşte iarba, trece prin plasa respectivă, nu ştiu exact cum să o numesc", a afirmat Mureşan. "Mă bucură faptul că a crescut mult interesul Primăriei pentru această lucrare, pentru stadion şi pentru tot ceea ce se întâmplă", a mai spus oficialul "alb-roşilor".
 
A început montarea stâlpilor nocturnei
 
În paralele cu lucrările la suprafaţa de joc, la "Municipal" a început şi ridicarea stâlpilor pe care vor fi montate reflectoarele instalaţiei de nocturnă.

"Se lucrează destul de repede. Nocturna va avea 1.800 de lucşi, va avea certificat, va fi în regulă. Cel care o pune a calculat, va avea atâtea reflectore încât să fie lucşii necesari. Înălţimea stâlpilor va fi de aproximativ 25 de metri. Aceşti stâlpi sunt provizorii. Când va începe lucrarea la stadion, stâlpii vor trebui daţi jos, iar reflectoarele vor merge pe copertină. Reflectoarele sunt de ultimă generaţie, sunt făcute la o firmă din Italia, sunt de calitate şi vor putea fi folosite şi la nocturna de pe acoperişul tribunei", a mai spus Mureşan.
 
 

comentarii
3 comentarii

E pe ducă și Municipalul, va dispărea odată cu echipa în toamna acestui an.
emilica pompilica
21.10.2019 21:43
Am fost astăzi pe Municipal .
Câțiva muncitori ! Rusine să vă fie! Porci ordinari ce sunteți!
Faceți ce vreți voi în orașul ăsta!
Astăzi în fața stadionului era un cioban din Sibiu, care se pisa pe clădire! Poliție nu există în Sibiu! Se va instaura legea junglei ! Scapă cine poate !
Un sibian
25.10.2019 23:30
Faceți stadion la ciobani, să mă pis pe voi de țărani brânzari ! Țigani borati! Ciori imputite! De la Ocna la Rasinari3, Selimbar la Agnita sunteți un oras de cortorari imputiti! Niste labagii poponari din nastere! Nu stiti să păstrați ce este frumos si aveți pretenții la frumos !
Ciobani prosti!
Un sibian
25.10.2019 23:37
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia