FITS 2022
Tribuna
(FOTO) Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, al doilea succes consecutiv! Sibienii sunt lideri în clasamentul general al Campionatului Național
b.o.n.
1009 vizualizari
(FOTO) Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, al doilea succes consecutiv! Sibienii sunt lideri în clasamentul general al Campionatului Național

 

Echipajul sibian Sebastian Barbu/Bogdan Iancu a câştigat, sâmbătă, Raliul Bucovinei, cea de-a IV-a etapă din Campionatului Naţional de Raliuri ”Betano”. Cei doi, care au concurat cu o Skoda Fabia Rally2, s-au impus cu timpul total de o oră, 5 minute, 47 de secunde și 9 zecimi de secundă.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câştigat astfel Raliul Bucovinei pentru al doilea an la rând. Pentru cei doi, aceasta este, de asemenea, a doua victorie consecutivă în Campionatul Național de Raliuri ”Betano” (CNRB) după cea din Raliul Argeșului.

La Raliul Bucovinei, podiumul a fost completat de familia Gîrtofan, fiul Andrei şi tatăl Dan, ultimul un fost campion naţional. Echipajul Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă (Skoda Fabia Rally2) s-a clasat pe locul secund, la 53 de secunde și 4 zecimi de secundă, podiumul fiind completat de Dan Gîrtofan/Andrei Toderaş (Skoda Fabia Rally2), la un minut, 47 de secunde și 9 zecimi de secundă.

În urma succesului de la Câmpulung Moldovenesc, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt noii lideri ai clasamentului general al piloţilor în CNRD, urmat de Andrei Gîrtofan.

Etapa a V-a a sezonului va fi Raliul Sibiului, programat pe 15 şi 16 iulie.

În Raliul Bucovinei, campionul național en-titre, Simone Tempestini, a fost nevoit să abandoneze înaintea celei de-a noua probe speciale din cauza unor probleme tehnice la maşina de concurs, într-un moment în care era lider.

 

Sursa foto: Facebook Sebastian Barbu


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA