Tribuna
(FOTO) S-au reunit ”călăreții roșii”! Bumbar, Manole, Visic și Denis Ursu au făcut cunoștiință cu noii colegi
Ovidiu BOICA
1981 vizualizari
(FOTO) S-au reunit ”călăreții roșii”! Bumbar, Manole, Visic și Denis Ursu au făcut cunoștiință cu noii colegi
Antrenorul Eugen Beza a condus, astăzi, primul antrenament de după vacanță. La reunirea lotului au fost prezenți 17 jucători. Au lipsit motivați Curtean, Ciocâlteu și Vișa. CSC Șelimbăr va pleca într-un cantonament, în Turcia.

 

Echipa sibiană s-a reunit, marți, după o vacanță de câteva săptămâni. Antrenorul Eugen Beza și staff-ul său au condus un prim antrenament de reacomodare la efort. ”Călăreții roșii” se vor pregăti câteva zile pe plan local, după care vor pleca într-un cantonament centralizat, în Turcia.

La prima ședință de pregătire de după vacanță au fost prezenți 17 jucători, inclusiv cei patru care au semnat cu CSC 1599 în această vară, portarul Simion Bumbar, Denis Ursu (ambii ex-Gaz Metan), Stefan Visic (ex-Someșul Dej) și Mircea Manole (ex-Unirea Dej). Au răspuns ”prezent” portarul Simion Bumbar, fundașii George Monea, Igor Arhirii,  Alex Badea, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar, mijlocașii Mircea Manole, Alexandru Luca, Robert Boboc, Ion Cărăruș, Denis Ursu, Lucian Buzan și atacanții Ruben Vecerdea, Adrian Cârstean, Tudor Hulpușiu și Stefan Visic. Au absentat motivat Alexandru Curtean, Alexandru Ciocâlteu și Bogdan Vișa, aceștia urmând să revină în zilele următoare.

CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit, în această vară, de Bogdan Rotar, Toni Suciu, Nicolas Antone, Tudor Telcean, Frank Yameogo, Yazalde Gomes, Firmin Mubele și portarii Cosmin Vâtcă, Alexandru Șerban și Rareș Gal. Rotar și Suciu s-au întors la FK Csikszereda, după împrumut, la fel Antone (Kids Tâmpa Brașov), Telcean (”U” Cluj”), Gal (CFR Cluj) și Șerban (CS Mioveni). Clubul a renunțat la Yameogo și Vâtcă, în vreme ce lui Yazalde și Mubele le-au fost propuse noi contracte, clubul așteptând încă un răspuns din partea lor.

Cu toate acestea, dat fiind faptul că mai au contract până pe 30 iunie, Vâtcă și Yameogo au participat și ei la reunire.

”A fost o pauză foarte lungă din toate punctele de vedere. Va urma o perioadă dificilă din punct de vedere al readaptării, pentru că fizic orice este ușor, gradat le vom pune la punct, dar readaptarea mentală, a concentrării la fobtal, acolo vom avea un pic de muncit, dar avem un grup de jucători cu experiență și jucători tineri și cred că vom fi la un nivel bun”, a declarat antrenorul Eugen Beza, conform csc1599selimbar.ro.

 

Mai vin și alți jucători

 

Antrenorul ”călăreților roșii” a adăugat că cei patru jucători care au semnat cu CSC 1599 în această vară nu sunt singurii veniți, urmând să mai fie efectuate și alte transferuri, fără să pronunțe nume. Cât privește obiectivul pentru noul sezon, al doilea al Șelimbărului în Liga 2, acesta va fi anunțat într-o conferință de presă, conform site-ului clubului.

”Din punct de vedere cantitativ, suntem sub anul precedent. Din punct de vedere al calității, cred că am luat jucători buni, interesanți, cu dorință de afirmare, pentru că sunt jucători tineri, dar fotbaliști care au confirmat la nivelul ligii a doua, cum este cazul lui Manole. Decomadată sunt mulțumit. Zilele viitoare vor urma alte transferuri, sunt jucători cu care ne-am înțeles, dar încă nu au semnat, dar sunt fotbaliști care o să crească mult nivelul echipei. Dar, pe de altă parte, suntem mai ardeleni din punctul acesta de vedere. Perioada de transferuri se încheie la finalul lunii august și avem timp să completăm lotul”, a mai adăugat Beza.

Sursa foto: csc1599selimbar.ro si Facebook CSC 1599 Șelimbărcomentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA