Tribuna
(FOTO) Povestea continuă... FC Hermannstadt rămâne în Liga 1
(FOTO) Povestea continuă... FC Hermannstadt rămâne în Liga 1
Sezonul s-a încheiat cu bine pentru FC Hermannstadt. Sibienii au pierdut returul cu "U" Cluj, dar s-au salvat de la retrogradare pentru că, pe "Cluj Arena", câştigaseră cu 2-0.

 

Povestea continuă frumos pentru echipa sibiană. Hermannstadt va juca şi în sezonul viitor pe prima scenă după ce a câştigat barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1, cu "U" Cluj.
Ultimul act a fost la fel ca întreg sezonul, cu multe emoţii. La adăpostul acelui 2-0 din tur, "alb-roşii" au început prudent, miercuri seara, jocul de pe "Municipal". Clujenii lui Lobonţ n-au putut pune însă probleme serioase, iar până la pauză mai periculoşi au fost tot sibienii.
Emoţiile au început să apară ma jumătatea reprizei secunde, când Dorin Goga a adus Clujul în avantaj. "Şepcile roşii" au alergat, în restul timpului, după golul doi, care ar fi trimis meciul în prelungiri, dar reduta lui Vasile Miriuţă a rezistat. "U" a câştigat pe "Municipal" cu 1-0, dar adevărata învingătoare din baraj este FC Hermannstadt, care şi-a asigurat locul şi pentru la anul în Liga 1.
Astfel s-a încheiat pentru FC Hermannstadt un sezon cu destule peripeţii. Echipa a fost tot pe drumuri, însoţită însă de fanii adevăraţi, fie la Tg. Mureş, fie la Piteşti, ori în celelalte deplasări. Odată revenită acasă, a avut nevoie de al şaselea minut al prelungirilor pentru a prinde barajul, iar acum, după "dubla" cu "U" Cluj, le-a adus celor aproape 5.000 de suporteri din tribună şi, cu siguranţă, zecilor de mii de fani din faţa televizorului, o imensă bucurie. Felicitări, băieţi! Fortza Hermannstadt!

 

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Echipa sibiană a pierdut returul cu ”U” Cluj, pe ”Municipal”, scor 1-0, dar s-a salvat de la retrogradare. FC Hermannstadt rămâne în Liga 1 și la anul pentru că a câștigat în prima manșă.pe ”Cluj Arena”, cu 2-0.
Revenim cu amănunte!

 

(LIVESCORE)

min. 87 - Tătar îl întinde serios pe Dur-Bozoancă, dar portarul lui ”U” reține în doi timpi;

min. 67 - Tsoumou reia în plasă, din aropiere, cu capul, dar reușita îi este anulată pentru ofsaid;

min. 63 - Dorin Goga deschide scorul cu o reluare din interiorul careului mare;

min. 62 - Dorin Goga reia, din plonjon, cu capul, milimetric pe lângă bară, în urma unei centrări din flancul stâng;

min. 57 - prima schimbare la ”U” Cluj, Gavra intră în locul lui Chitoșcă;

min. 51 - mingea eluată de Ionuț Stoica, în urma unui corner, trece de puțin peste transversală;

min. 41 -Dumitriu trage alături, din alergare, de la 12-13 metri;

min. 39 - Tătar pătrunde în centru și caută vinclul la colțul lung, dar trage pe lângă, cu mult efect, de la 25 de metri;

min. 17 - mingea șutată de Mâțel, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, trece de puțin pe lângă bară;

min. 15 - mingea șutată de Petrescu, de la 18 metri, e deviată de puțin pe lângă bară; corner pentru Hermannstadt;

min. 12 - Florescu reia slab, din interiorul careului, fără probleme pentru Căbuz;

 

Echipa sibiană joacă, astăzi, de la ora 18:00, pe ”Municipal”, returul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. FC Hermannstadt a câștigat în tur, pe ”Cluj Arena”, cu 209 și este favorită pentru a-și păstra locul în eșalonul de elită. ”Șepcile roșii” nu mai au nimic de pierdut și vor face tot posibilul pentru a întoarce rezultatul.
Vasile Miriuță a început meciul cu ”unsprezecele” Căbuz - Mățel, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov - Petrescu, Dumitriu, Popovici - Tsoumou.


comentarii
1 comentarii

E foarte bine.Si asa sant putine echipe din Ardeal in liga 1.Daca si stadionul va ajunge la o capacitate de minim 7000 locuri in noul sezon va fi tot mai bine,doar sibienii sant mari iubitori de fotbal.
ION
16.06.2019 01:17
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia