Tribuna
SEVIS
(FOTO) Podium pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu la primul start din 2021. ”Raliul Brașovului rămâne una dintre cele mai dificile etape”
b.o.n.
1101 vizualizari
(FOTO) Podium pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu la primul start din 2021. ”Raliul Brașovului rămâne una dintre cele mai dificile etape”
Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început campania din 2021 în Campionatul Național de Raliuri ”Betano” cu o clasare pe poziția a treia la Raliul Brașovului și o victorie în Power Stage care le aduce puncte suplimentare în clasamentul general.

 

La primul raliu din 2021 la care s-au prezentat la start, Raliul Brașovului, sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au urcat pe podiumul clasamentului general. Cei doi, care fac echipaj pe o Skoda Fabia R5, au ocupat locul al treilea, după campionul en-titre, Simone Tempestini, și Bogdan Marișca.

Raliul Brașovului, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri ”Dunlop”, a început joi seara, pe 25 martie, cu startul festiv în Piața Sfatului din Brașov, iar vineri și sâmbătă au fost programate 8 probe speciale cu o lungime de aproape 120 de kilometri.

“Am venit la Brașov după aproape un an de pauză de la ultimul raliu pe asfalt. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să ajungem la sosire cu zâmbetul pe buze și să ne încărcăm cu energie pentru următoarele etape din calendar”, spunea Sebastian Barbu, înaintea startului.

Primele patru probe de vineri au fost unele complet noi, situate în apropiere de Făgăraș, iar cu două clasări în Top 3 la cele două treceri pe ”speciala” Soars și cu locul 6 pe prima ”special” și al cincilea timp pe cea de-a treia, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au intrat în lupta pentru un loc pe podium cu echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu.

Pe ”speciala” de noapte din Brașov, echipajul sibian a terminat cu al patrulea timp și după prima zi a raliului se aflau la 5 secunde de podium.

Ziua a doua, cei doi sibieni au început-o cu al cincilea timp pe ”speciala” Babarunca, o probă lungă, de 26,05 kilometri, iar pe ”speciala” Muntele Roșu, tot de 26 de kilometric, au fost pe locul 4. Babarunca și Muntele Roșu au fost cele mai lungi probele ale raliului.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat Raliul Brașovului cu o victorie pe ”speciala” Poiana Brașov, care a fost și Power Stage, ceea ce le-a asigurat clasarea pe ultima treaptă a podiumului în prima etapă la care au participat anul acesta.

 “Chiar dacă nu a fost zăpadă și am avut parte de o vreme frumoasă, Raliul Brașovului rămâne una din cele mai dificile etape din calendarul intern. Alegerea pneurilor nu a fost una ușoară și cu toate că temperatura era de 9 grade Celsius pe probele lungi din ziua a doua am ales să mergem cu anvelope de ploaie. A fost un raliu intens în care am reușit să ne implicăm în lupta pentru un loc pe podium și mă bucur că am câștigat și Power Stage, o victorie de probă care ne încarcă de energie și ne motivează pentru etapele următoare din programul nostru. Mii de mulțumiri echipei de asistență tehnică pentru tot ce au făcut în acest weekend, partenerilor și prietenilor noștri”, a mai spus Sebastian Barbu.

Susținut de Pavel Group și de parteneri tradiționali deja - Gorgandin, Eglo, Geometrica Arhitecs, Jifa, Aerotravel și Alta Cosmetics, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor mai participa în aceest sezon și în Raliul Clujului (28-29 mai), Raliul Argeșului (11-12 iunie), Raliul Sibiului (30-31 iulie), Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Maramureșului (15-16 octombrie).

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia