Tribuna
Sevis
(FOTO) ”Municipalul” e șantier. Jumătate din peluză e jos, la fel și nocturna. Groapă de câțiva metri adâncime pe locul viitoarei tribune oficiale
b.o.n.
7497 vizualizari
(FOTO) ”Municipalul” e șantier. Jumătate din peluză e jos, la fel și nocturna. Groapă de câțiva metri adâncime pe locul viitoarei tribune oficiale

 

Lucrările la arena din Parcul Sub Arini au reînceput de câteva săptămâni, iar constructorul care a câștigat licitația pentru faza a doua a acestora pare să aibă... mai mult chef de muncă decât firma care s-a ocupat de demolarea peluzei de lângă strada Școala de Înot și a tribunei a doua. Progresele sunt vizibile la Stadionul ”Municipal”, în aceste zile. Jumătate din peluza rămasă inițial... în picioare, cea dinspre parc, a fost demolată, rămânând pentru moment pe loc doar sectorul care adăpostește încă vestiarele.

Reflectoarele instalației de nocturnă au fost demontate, iar unul din stâlpii nocturnei a avut aceiași soartă, componentele acestuia așteptând acum ”cuminți” să fie încărcate în camioane.

Pe locul unde va fi construită noua tribună oficială a ”Municipalului” s-a ”căscat” o groapă imensă de mai bine de 5 metri adâcime pentru fundație, iar pentru a avea loc suficient de manevră, constructorul a ”confiscat” prima bandă de pe str. Octavian Goga.

Bannerele care altădată erau poziționate pe marginea terenului stau aruncate care încotro. De exemplu, cel cu numele unei cunoscute case de pariuri de la noi e acum cu susu-n jos, dar sperăm ca Fortuna (zeița) să nu se supere prea tare și lucrările la stadion să dureze mai mult decât termenul fixat, sau să-l depășească cu prea multe zile, așa cum s-a întâmplat la demolare.

În sfârșit, sala de atletism de sub tribune dispre Parcul Sub Arini așteaptă și ea să fie îmbrăcată-n haine noi și le duce dorul încă de pe acum micilor sau marilor sportivi.

Una peste alta, la stadion se lucrează serios, chiar dacă din imagini nu se vede. Motivul? Pentru că periplul nostru fotografic a fost făcut sâmbătă, în zi nelucrătoare, tocmai pentru a nu-i încurca pe muncitori...  

 


comentarii
2 comentarii

seamana cu imagini din siria sau nagorno karabah nu din sibiu, din razboi
astept sa vad totul gata,CIND?
oricum fc merita stadion ok,ca suporteri are
adt3
18.10.2020 15:44
DACĂ SE LUCREAZĂ ÎN RITMUL ĂSTA LUCRĂRILE SUNT ÎN GRAFIC!
BRAVO!
MARIANA
24.10.2020 12:31
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia