Tribuna
SEVIS
(FOTO) FC Hermannstadt pierde la limită pe ”Ion Oblemenco”. Sibienii au ratat remiza în prelungiri!
Ovidiu BOICA
774 vizualizari
(FOTO) FC Hermannstadt pierde la limită pe ”Ion Oblemenco”. Sibienii au ratat remiza în prelungiri!

 

După succesul cu FCSB (1-0), de la Mediaș, sibienii au cedat cu același scor, în această seară, la Craiova, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. Universitatea s-a impus grație unui gol marcat de Cicâldău în prima repriză dintr-o lovitură liberă de la 18 metri (33).

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Dan Nistor, al cărui șut a fost deviat de Cristiano în bara din stânga sa, de unde a ricoșat în cealaltă bară, iar Bancu a ratat reluarea, din apropiere ('16).

Trei minute mai târziu, Bagaric a sprintat spre poarta lui Pigliacelli, dar a fost ”interceptat” de experimentatul Marius Constantin. Belu-Iordache a fost aproape de a deschide scorul eact la jumătatea reprizei întâi, dar Pigliacelli a fost la post. Câteva zeci de secunde mai târziu, italianul dintre buturile Universității a ieșit la 16 metri, degajând din fața lui Bagaric.

Vătăjelu a încercat să-l surprindă pe Cristiano, fără succes însă ('27).
La primul corner al meciului, executat de Mățel, Scarlatache a reluat în Bagaric ('30).

Alex Cicâldău a ”deblocat” tabela dintr-o lovitură liberă de la 18 metri obținută pentru o intervenție neregulamentară a lui Mayoral la Câmpanu ('33).
Oltenii au fost aproape de 2-0 la o fază în care Baiaram a verticalizat pentru Andrei Ivan, al cărui șut, din alergare, a fost parat de Cristiano ('38).

Ultima ocazie a reprizei întâi i-a aparținut lui Cicâldău, șutul acestuia, cu stângul, de la 22 de metri, fiind reținut de Cristiano ('42).
Universitatea ar fi putut marca din nou în minutul 63, la o fază în care Opruț a aruncat din margine la portarul Cristiano, care s-a încurcat și a profitat Andrei Ivan, dar Matricardi a rezolvat problema.

Cristiano s-a remarcat și la ”capul” lui Marius Constantin ('70). Oltenii au continuat să caute golul care să le asigure liniștea, dar n-au reușit să mai marcheze.

Sibienii au fost aproape de a obține un punct în prelungirile partidei, dar Pigliacelli s-a opus în două rânduri, de pe linia porții, la șuturile lui Matricardi.

Liviu Ciobotariu a folosit următoarea formulă de echipă: Cristiano - Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ - Addae, R. Pires - C. Popescu (Belu-Iordache '8; Elbers'81), Aosman (Karanovic '81), Mayoral - Bagaric (Sîntean'60). 
De cealaltă parte, Marinos Ouzounidis a apelat la Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu - D. Nistor (Screciu '78), Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (Căpăţână '68), A. Ivan, Baiaram (Camara '78). 
FC Hermannstadt rămâne pe locul de baraj (14), cu 22 de puncte și va juca, în etapa viitoare, la Mediaș, cu Sepsi.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia