Tribuna
PNL
(FOTO) FC Hermannstadt, al doilea 1-1 consecutiv la Mediaș
Ovidiu BOICA
719 vizualizari
(FOTO) FC Hermannstadt, al doilea 1-1 consecutiv la Mediaș
© Vali MACREA
După ce, acum două săptămâni, au remizat cu Gaz Metan (1-1), sibienii au terminat la egalitate, cu același scor, jocul cu nou-promovata UTA, tot pe arena de pe malurile Tîrnavei Mari. FC Hermannstadt va disputa la Mediaș restul jocurilor considerate acasă până la finalul sezonului. Aflat la debut, Bright Addae a deschis scorul în debutul întâlnirii, dar Ioan Hora a egalat cu un șut excelent din lovitură liberă.

 

Echipa sibiană a terminat la egalitate meciul disputat, în această seară, la Mediaș, pe stadionul Gazului Metan, în compania nou-promovatei UTA Arad. Acesta este al doilea 1-1 consecutiv al ”alb-roșilor” pe arena de pe malul Tîrnavei Mari după ce, acum două săptămâni, aceștia terminaseră la egalitate cu Gaz Metan.
Jucătorii lui Ruben Albes au început meciul în ofensivă și Bright Addae, aflat la debut, a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner (5). Presiunea sibienilor la poarta apărată de Iacob a continuat, dar Belu-Iordache (27) și David Mayoral (30) au ratat șansa de a face 2-0.
Arădenii au echilibrat meciul în partea a doua a reprizei întâi, iar ocaziile la buturile apărate de Cristiano nu au întârziat să apară. Ionuț Stoica a respins din fața lui Hora (33), iar Cristiano a parat șutul lui Neluț Roșu (41).
Jucătorii lui Laszlo Balint au început repriza secundă la fel cum au terminat-o pe prima, în ofensivă, și Hora (52), Rus (56) și Bustea (61) au trecut pe lângă golul egalizator.
În replică, Jo Santos i-a probat reflexele lui Iacob (61), iar David Mayoral a reluat din prima, de pe 16 metri, un balon boxat de goal-keeper-ul UTA-ei (62).
Albu, fundașul central al arădenilor, și-a încercat la rându-i tirul, dar a trimis de puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Cristiano (69).
Un fault al lui Viera în marginea propriului careu mare avea să aducă egalarea. Ioan Hora a executat imperial lovitura liberă, pe colțul lung, și UTA egala cu un sfert de oră înaintea finalului întâlnirii.
Fiecare dintre cele două echipe au încercat să dea lovitura în ultimele minute. Cristiano a reținut la picioarele lui Vlad Morar (88), în vreme ce Karanovic n-a reușit să lovească din plin mingea centrată de Sîntean (90).
În cele din urmă, cele două echipe și-au împărțit punctele. FC Hermannstadt ocupă un loc de play-off (6), cu 10 puncte, în vreme ce UTA are 8 puncte și e la al cincilea rezultat de egalitate în cele 7 etape scurse până acum.
FC HERMANNSTADT: Cristiano - Belu-Iordache (Caiado '37), Viera, I. Stoica, Opruţ - Addae (Alhassan '73), R. Pires - Buzan (Bastos '37), Mayoral (Sîntean '73), Jo Santos - F. Fortes (Karanovici '59). Antrenor Ruben Albes.
UTA: Iacob - Pleaşcă (Bustea '30), Albu, Benga, Rrumbullaku - Miculescu (Tescan '67), N. Roşu (Morar '87), Isac, Rusu (C. Popescu '87) - Hora, Rus (Buhăcianu '67). Antrenor Laszlo Balint.
 

 

© Vali MACREA
© Vali MACREA
© Vali MACREA
© Vali MACREA
© Vali MACREA
© Vali MACREA


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia