Tribuna
Sevis
(FOTO) FC Avrig, favorită la titlul de campioană județeană în 2021 după victoria cu FC Inter
Ovidiu BOICA
2704 vizualizari
(FOTO) FC Avrig, favorită la titlul de campioană județeană în 2021 după victoria cu FC Inter

 

FC Avrig a câștigat derbiul cu FC Inter, luând o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului de campioană județeană în 2021, care îi oferă posibilitatea de a disputa barajuș pentru promovarea în Liga 3. După 90 de minute, avrigenii s-au impus pe teren propriu cu 5-2 în fața Interului, după 1-1 la pauză.

Sibienii au început mai bine meciul și au avut câteva oportunități de a deschide scorul, dar în cele din urmă a înscris Avrigul. Bucuria gazdelor a fost de scurtă durată, Interul egalând după două minute, prima repriză încheindu-se cu scorul de 1-1.

La reluare, formația din Avrig a preluat din nou conducerea dintr-un penalti executat de portarul Samoilă. Imediat, gazdele au făcut 3-1.

Cu un sfert de oră înainte de final, Interul a revenit în joc după ce a marcat din 11 metri, dar în ultimele minute Avrigul a mai înscris de două ori.

Cu două etape înainte de final, FC Inter și FC Avrig sunt la egalitate de puncte (16). Avrigul mai are însă de disputat două jocuri, cu Arsenal Sibiu și FC Interstar, în vreme ce Interul stă în etapa a IX-a, iar în ultima o întâlnește pe Arsenal.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia