Tribuna
(FOTO) ”Cavalerii roșii”, decorați cu Steaua armatei române
Ovidiu BOICA
2020 vizualizari
(FOTO) ”Cavalerii roșii”, decorați cu Steaua armatei române
© sportpictures.eu
Sibienii au produs surpriza în ”Ghencea”, fiind egalii uneia dintre echipele fruntașe și cu mari pretenții din eșalonul secund, chiar dacă nu au dreptul de a promova. Luni seara, formația din Șelimbăr i-a ținut în șah pe ”roș-albaștri”, la capătul unui joc în care eroul a fost portarul Gal, care a scos câteva goluri ca și făcute. CS Comunal are acum 7 puncte din 9 posibile în ultimele trei jocuri de campionat și se menține pe locul 10. Pentru echipa lui Eugen Beza urmează jocul de la Avrig cu Astra.

 

Luni seara, șelimbărenii au fost egalii Stelei, în templul echipei care a cucerit, în urmă cu 35 de ani, Cupa Campionilor Europeni. Formația coordonată de pe margine de Eugen Beza a suferit, în special în partea a doua, dar a supraviețuit prin reflexele lui Gal, iar în ultimele 20 de minute putea chiar da lovitura, ratând două ocazii foarte mari. Una peste alta, punctul luat în ”Ghencea” se alătură celorlalte 6 din precedentele două jocuri, ambele de la Avrig, cu Dunărea Călărași și FC Brașov, câștigate cu 1-0, respectiv 2-1. Așadar, CS Comunal are acum 10 puncte și se menține pe locul 10 în clasamentul Ligii 2 înaintea duelului cu ”lanterna” Astra, echipă condamnată să fie ultima datorită penalizării de 8 puncte primite din partea FRF-ului.

© sportpictures.eu

Prima repriză de pe ”Ghencea” a fost sărăcăcioasă în faze de poartă. Drăghici a șutat imprecis, de la 20 de metri ('11), iar Chipirliu a șutat în zid dintr-o lovitură liberă din marginea careului mare ('19).

Replica sibienilor a venit târziu, de-abia în prelungirile reprizei, când Ciocâlteu a trimis în brațele lui Bălbărău, din voleu, de la distanță.

Partea secundă a fost mult mai animată. La 8 minute de la reluare, Adrian Ilie a trimis în centrul careului, din flancul stâng, Huiban a ratat reluarea, mingea a ajuns însă la Chipirliu, care a reluat de la 8-9 metri, dar Gal s-a opus șutului, respingând cu piciorul, apoi Răsdan a reluat în bară din apropiere.

© sportpictures.eu

Adi Ilie a mai centrat o dată perfect, Chipirliu a prelungit cu capul, pe spate, iar Răsdan a reluat de la bara a doua, din doar 2-3 metri, dar Gal a repins miraculos de pe linia porții ('62).

Răsdan i-a mai probat o dată reflexele lui Gal cu un șut de la 12 metri, pe centrul porții, și goal-keeper-ul și-a făcut din nou datoria ('65). Și, tot el a primit de la Huiban, trei minute mai târziu, dar de data asta i-a așezat mingea lui Mihăescu pentru șut, însă portarul Șelimbărului n-a avut probleme nici de data asta.

© sportpictures.eu

Huiban și-a bătut joc de o altă oportunitate a Stelei de a debloca tabela (69), apoi șelimbărenii au replicat periculos prin Ciocâlteu. Mijlocașul s-a debarasat de Wallace și Enceanu, șutând la colțul lung, din marginea careului de 16 metri, mingea trecând razant cu bara ('73).

Sibienii puteau da lovitura pe final. Intrat de câteva minute, Andrei Roșu a plecat pe contraatac, a pătruns în careul advers cu mingea la picior și l-a fentat în primă fază pe Oroian, dar a vrut să demonstreze mai mult decât ar fi fost cazul și a călcat pe minge, în loc să trimită pe poarta lui Bălbărău, cu șanse mari de a înscrie ('88).

© sportpictures.eu

Cu mai multe intervenții salvatoare în repriza secundă, Gal era s-o comită în prelungiri, când a scăpat mingea în față, dar a avut noroc și de data aceasta, meciul închendu-se cu scor alb.

 

CSA STEAUA BUCUREȘTI - CS COMUNAL 1599 ȘELIMBĂR 0-0

STEAUA: 1. Raul Bălbărău - 17. Darius Oroian, 55. Walace, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie - 20. Florin Răsdan (cpt.) (18. George Călințaru '79), 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru (10. Rareș Enceanu '68), 19. Stephan Drăghici (90. Alexandru Zaharia '46) - 77. Bogdan Chipirliu, 21. Vasile Buhăescu (11. Dragoș Huiban '26). Antrenor: Daniel Oprița. Rezerve neutilizate: 22. Horia Iancu, 91. Alexandru Donose, 27. Ștefan Pacionel, 89. Ovidiu Morariu, 99. Cezar Gherghiceanu.

CSC ȘELIMBĂR: 25. Rareș Gal - 15. Alexandru Vodă, 24. Bogdan Vișa, 6. Radu Crișan, 17. Daniel Tătar (cpt.) - 20. George Monea (8. Radu Criștiu '90+3), 5. Robert Boboc, 33. Alexandru Luca, 10. Alexandru Neacșa (7. Alexandru Curtean '66) - 26. Alexandru Ciocâlteu (27. Andrei Roșu '83), 46. Adrian Cîrstean (9. Toni Suciu '66). Antrenor: Eugen Beza. Rezerve neutilizate: 82. Cosmin Vâtcă, 2. Alexandru Badea, 16. Ruben Vecerdea, 21. Ioan Cărăruș, 77. Nicolas Antone.

Arbitru: Marius Chițu (Tîrgovişte). Asistenți: Florin Pucheanu (Ulmi/Dâmboviţa), Ștefan Dumitrache (Palanca/Prahova). Rezervă: Mihai Amorăriței (Câmpina/Prahova).

Observatori: Cristian Nica (Ploieşti), Mihai Prunariu (Tg. Jiu).

 

 

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA