Tribuna
(FOTO) Amicale tari - inclusiv cu vicecampioana FCSB - și cantonament în Turcia pentru Viitorul Șelimbăr
Ovidiu BOICA
6330 vizualizari
(FOTO) Amicale tari - inclusiv cu vicecampioana FCSB - și cantonament în Turcia pentru Viitorul Șelimbăr
Nou-promovată în eșalonul secund, echipa din Șelimbăr și-a reluat antrenamentele. Jucătorii lui Florin Maxim se vor pregăti în Sibiu, la terenul de rugbi ”Bebe Boboc”, până pe 9 iulie, când este programată plecarea într-un cantonament de două săptămâni în Turcia. Viitorul va juca amicale cu trei echipe din Liga 1, una dintre ele fiind vicecampioana FCSB. Singura absență e cea a lui Sebastian Ignat, căruia i-a expirat împrumutul de la FC Voluntari. Lotul va fi completat cu câțiva jucători în următoarea perioadă.

 

Vacanța a luat sfârșit pentru jucătorii echipei din Șelimbăr. Marți după-masă, antrenorul Florin Maxim și colaboratorii săi din staff-ul tehnic au condus prima ședință de pregătire de după promovarea în Liga 2. Jucătorii s-au adunat la arena de rubgi ”Bebe Boboc” din cartierul sibian Valea Aurie, unde vor efectua antrenamentele până în momentul plecării în stagiul de pregătire din Turcia, prevăzută pe 9 iulie.

Până la cantonamentul din Turcia, Viitorul va susține patru meciuri de verificare. Primul va avea loc sâmbătă, 19 iunie, de la ora 11:00, la Mediaș, cu Gaz Metan, pe terenul secund al arenei de pe malul Tîrnavei Mari. Pe 25 iunie, formația din Șelimbăr va juca la Arat, cu UTA, iar patru zile mai târziu, la Berceni, cu vicecampioana FCSB.
Ultimul amical de dinaintea cantonamentului din Turcia va fi cel cu Universitatea Cluj.

La prima ședință de pregătire de dinaintea sezonului 2021/2022, Florin Maxim s-a declarat nerăbdător să înceapă jocurile de verificare: ”I-am găsit pe băieți așa cum i-am lăsat, cu poftă de muncă. De-abia aștept să începem și meciurile amicale”.
Un singur jucător din lotul cu care s-a încheiat sezonul precedent a lipsit, fundașul Sebastian Ignat revenind la FC Voluntari după expirarea împrumutului. El este un jucător eligibil regulii U21. Maxim ș-i l-ar dori și pe viitor pe Ignat, dar recunoaște că ”nu depinde numai de noi”.

Florin Maxim a vorbit, la primul antrenament al Viitorului, și despre completarea lotului. Tehnicianul susține că se așteaptă să mai vină câțiva jucători în următoarele zile, pentru că lotul a fost subținere numeric la Liga 3, iar în sezonul de Liga 2 vor fi mai multe meciuri de susținut. ”E normal să ne mai vină niște jucători, pentru că noi, numeric, nu am stat bine, avem acum 20 de jucători de câmp și 3 portari. E clar că, dacă va rămâne competiția la fel (n.a în Liga 2), vom avea 19 meciuri doar în tur. Sunt multe meciuri de disputat și trebuie să ai jucători”, a mai spus Maxim.

Legat de cantonamentul din Turcia, unde vor fi prezente mai multe echipe din Liga 1, pentru moment oficialii Viitorului au două variante de locație, urmând a o alege pe cea potrivită în următoarele zile, în funcție și de echipele pe care le-ar putea întâlni în meciurile de verificare. Florin Maxim își dorește încă trei amicale pe tărâm turcesc. Este posibil ca, la revenirea în România, înaintea debutului în Liga 2, sibienii să mai joace un meci, cel mai probabil cu o colegă din Liga 2.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA