Tribuna
(FOTO) A câștigat ”Bikini Race” și pleacă la schi, în Austria. Corina Țiglaru, noua regină la Arena Platoș
b.o.n.
1971 vizualizari
(FOTO) A câștigat ”Bikini Race” și pleacă la schi, în Austria. Corina Țiglaru, noua regină la Arena Platoș
© hila.ro
Opt concurente temerare s-au întrecut, sâmbătă la prânz, pentru marele premiu al celui mai haios și mai inedit concurs al sezonului, la complexul de schi din stațiunea Păltiniș. După 6 probe, una mai solicitantă decât alta, câștigătoarea a fost desemnată o medieșeancă, Corina Țiglaru. ”Bikini Race” a fost prezentat de Cosmina Păsărin, vedeta TV, iar din juriu, printre alții, au făcut parte Alexandru Barbu, schiorul care a reprezentat Sibiul și România la două ediții ale Olimpiadei de iarnă, și Nicole Stănese.

 

”Bikini Race”, cu siguranță cel mai așteptat concurs de către cei de pe margine, la Arena Platoș, și-a desemnat noua regină weekendul trecut. Sâmbătă la prânz, câștigătoarea a fost aleasă din cele opt concurente care au făcut misiunea juriului una deloc ușoară. Care juriu, a fost alcătuit din două vedete și doi reprezentanți ai unor școli de schi din Păltiniș. Adică vedeta TV locală Nicolle Stănese, atât de cunoscută de pe ”sticla” Antenei 1, unde a realizat ani la rând emisiuni de succes duminică de duminică, și Alexandru Barbu, fostul schior sibian, participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă sub tricolor, la Sochi 2014, în Rusia, și patru ani mai târziu, în Coreea de Sub, la PyeongChang, în preent antrenor federal al lotului național de schi alpin, recent întors de la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). Plus Agatha Șuteu, reprezentanta Școlii de Schi și Snowboard Arena Platoș, și Mihai Drăghici, din partea Școlii de Schi și Snowboard Păltiniș.

© hila.ro

Iar ca totul să fie la superlativ, prezentatoarea concursului a fost Cosmina Păsărin.

Dar, să ne întoarcem la concurs, la concurente și mai ales la câștigătoare, căci despre asta ar fi vorba, în primul rând.

© hila.ro

Câștigătoare a fost desemnată Corina Țiglaru, o medieșeancă deloc străină de zăpadă și de pârtiile de schi, fostă stundentă la ”Babeș-Bolyai” din Cluj. Podiumul a fost completat, în ordine, de Denisa Oșan și Simona Fediuc. Bine, bine, cele trei au ocupat primele trei locuri, dar de câștigat, au avut de câștigat și toate celelalte cinci participante, fie chiar și numai o distracție pe cinste și admirația celor de pe margine care au dârdâit - în ciuda soarelui generos - cu două sau trei straturi de haine, căciuli, mânuști, șosete de lână, bocanci și toate celelalte, spre deosebire de fetele din concurs, care au afișat - după cum e și numele competiției - costume de baie mai mult sau mai puțin îndrăznețe.

 

Premii consistente

 

Așa cum anunțaseră organizatorii încă din săptămâna premergătoare concursului de la Arena Platoș, premiile puse în joc au fost consistente și... atrăgătoare.

© hila.ro

Marea câștigătoare a concursului a primit un voucher în valoare de 1.000 de euro pentru o excursie oferită de Carpathian Travel Center prin www.vacanta-mea.eu, care se traduce printr-o vacanță la schi tocmai în Austria, dar și produse oferite de Magazinul H2O, ochelari Oakley Flight Tracker L, căști wireless SkullCandy Jib True și un costum de baie RipCurl.

© hila.ro

Concurenta de pe locul secund a fost premiată cu un voucher la un salon de înfrumusețare, ochelari googles, căști și costum de baie, iar cea de pe locul al treilea a plecat acasă cu căști, un costum de baie și mănuși de schi și snowboard 686.

© hila.ro

În plus, toate concurentele au fost premiate cu produse de la Boutique și H2O.

 

Cele șase probe: de la coborâri pe schiuri, plăcile de snowboard și sănii, la... oameni de zăpadă

 

Pentru prima probă, cele opt concurente au avut de făcut o prezentare proprie și au răspuns la câte o întrebare de cultură generală, răspunsurile fiind punctate de juriu.

© hila.ro

A urmat coborârea pe traseul de slalom de pe Pârtia D a Arenei Platoș, iar posesoarea celui mai rapid timp a fost premiată cu 80 de puncte.

© hila.ro

Tot pe schiuri sau pe placa de snowboard, cele opt temerare au trecut apoi pe sub două ștachete de limbo, după care a urmat proba construirii unor oameni de zăpadă. Fiecare concurentă a avut la dispoziție 10 minute pentru a crea cel mai interesant om de zăpadă, care apoi a servit drept țintă pentru proba de aruncat bulgării. Proba aceasta s-a desfășurat în mișcare, pe banda rulantă a școlii de schi, iar fiecare concurentă a primit câte 5 puncte pentru fiecare om de zăpadă nimerit cu bulgării.

© hila.ro

La capătul benzii rulante, concurentele erau așteptate de sănii, cu care au coborât întreg traseul de concurs, amenajat cu valuri special pentru această probă, care a fost și ultima probă din concurs.

© hila.ro

Atmosfera în timpul concursului a fost asigurată de DJ Coralie, iar DJ Dosta a condus petrecerea ce a urmat concursului.

 

”Slide and Freeze” pune capăt sezonului

 

Weekendul viitor, la Arena Platoș Păltiniș are loc cel mai trăznit concurs al sezonului, ”Slide and Freeze”.

Concursul are trei categorii, ”Slide and Freeze” - unde concurenții vor trebui să traverseze pe schiuri sau pe placă suprafața lacului artificial, ”Jump and Freeze” - juriul va puncta cele mai spectaculoase sărituri în apă - și categoria ambarcațiunilor, unde creativitatea constructorilor și calitatea ambarcațiunii vor fi premiate în bani de partenerul principal al evenimentului, Unimat. Ocupantul primului loc la categoria ambarcațiuni va fi premiat cu 600 de euro, iar următorii doi clasați, cu 400, respectiv 200 de euro.

Concursul va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 13:00.

© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro
© hila.ro

Sursa foto: hila.ro


comentarii
2 comentarii

Regina grasimii!!! Dizgratioasa!!! Sa plece sa nu se mai intoarca!
11.03.2023 14:52
@ 14:52 - mai degraba ai tu grasimi pe creier, de la nefolosinta.
Hipsterii astia, obisnuiti sa vada doar aschilopatele anorexice prezentate de catre retelele de "modeling" controlate de homosexuali si pedofili, nu mai pricep normalitatea.
Incredibil cat de spalati pe creieri au ajuns unii. Sa ajungi sa apreciezi femeile snur, fara tate fara cur, cu toate oasele iesindu-le prin piele, ca niste schelete ambulante este intr-adevar o nebunie. Nebunia lumii anormale.
Sibian
13.03.2023 10:36
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA