Continental
Tribuna
Fotbaliștii de la FC Hermannstadt, izolați într-un hotel transformat în centru de carantină!
Ovidiu BOICA
2209 vizualizari
Fotbaliștii de la FC Hermannstadt, izolați într-un hotel transformat în centru de carantină!
© booking.com
Atât managerul Hotelului Apollo, cât și președintele clubului sibian au declarat că jucătorii nu sunt puși în pericol, chiar dacă, până sâmbătă, în respectiva unitate de cazare mai sunt carantinate 48 de persoane venite la începutul lunii de peste hotare. Înaintea intrării în cantonament a fotbaliștilor, Direcția de Sănătate Publică și-a dat acceptul.

 

Componenții lotului echipei FC Hermannstadt au intrat, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un cantonament izolat de 14 zile la Hotelul Apollo, situat pe str. N. Teclu din Sibiu. Interesant este faptul că respectivul hotel este, în această primăvară, unul dintre centrele de carantină pentru românii de peste hotare întorși acasă. Chiar în aceste zile când Miriuță & co sunt cazați la Apollo, în hotel mai sunt 48 de cetățeni carantinați.
Managerul hotelului, Sergiu Vilău, a dat asigurări că jucătorii lui Hermannstadt nu sunt în pericol de a fi contaminați cu Covid-19 pentru că sunt cazați în cealaltă parte a clădirii care e în formă de ”U” față de cei aproape 50 de români reveniți în țară la începutul acestei luni.
”Sâmbătă iese toată lumea din carantină. Mai avem 48 de persoane. Sunt intrări total separate, jucătorii intră în hotel pe la sala de conferințe, imediat în dreapta cum intri în curtea hotelului, nu pe la recepție. Este total izolat spațiul, sunt circuite separate, mâncarea li se duce cu liftul, pe corpul lor de clădire. Nu este niciun fel de problemă, am discutat și cu Direcția de Sănătate Publică, a fost inspecția de la DSP, ne-a făcut control. Nu e absolut niciun pericol. Băieții au făcut primul test (n.a. de Covid-19), au ieșit cu toții negativ, au început antrenamentele. Nu avem niciun caz confirmat de Covid-19, nici la seria cealaltă, nici la cea de acum, care iese din carantină sâmbătă. Și personalul de serviciu e separat, deci nu este niciun fel de pericol”, a declarat Sergiu Vilău, managerul Hotelului Apollo din Sibiu, în exclusivitate pentru TRIBUNA.
La rândul său, președintele clubului, Iuliu Mureșan, a afirmat, pentru gsp.ro, că jucătorii lui Vasile Miriuță nu sunt expuși pericolului și că, înaintea intrării în cantonament, Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul. ”Avem acceptul DSP. Hotelul e în formă de ”U”, noi ocupăm o aripă, persoanele carantinate sunt în cealaltă. Nu folosim spații comune, nici măcar intrarea în hotel nu e comună. Băieții stau câte doi în cameră, iar mâncarea li se trimite sus cu liftul. Și personalul care-i deservește e diferit. Nici eu n-am intrat la ei”, a spus Mureșan, cel care a ajuns încă de astăzi la Sibiu, după ce unul dintre finanțatorii clubului declarase că ar urma să revină la echipă abia la începutul lunii viitoare.
 
Negativ pe linie la testul Covid-19
 
Toți jucătorii echipei FC Hermannstadt testați pentru Covid-19 înaintea intrării în cantonamentul izolat de la Hotelul Apollo au avut rezultatul așteptat. Niciunul dintre ei nu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar de marți ”alb-roșii” au început antrenamentele pe ”Municipal” în grupe de câte 4, conform protocolului.
"Fotbaliștii și stafful A.F.C.Hermannstadt au efectuat ieri, 17.05.2020, testul pentru depistarea coronavirusului COVID-19. Vă aducem la cunoștință că astăzi au venit toate rezultatele, iar ele sunt negative. Așa se face că după două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful A.F.C. Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19. Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum 4 jucători, supervizate de două persoane din staff (tehnic& medical)", conform unui comunicat de presă al clubului sibian.
 
comentarii
1 comentarii

Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895 îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
Diana Hanganut
21.05.2020 16:19
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia