Tribuna
Festivalul Gradinilor
Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru a juca împotriva Astrei, la Mediaș!
Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru a juca împotriva Astrei, la Mediaș!

 

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, astăzi, pentru Agerpres, că membrii loturilor echipelor FC Viitorul şi FC Hermannstadt vor avea nevoie de declaraţii pe proprie răspundere şi de la angajatori pentru a putea disputa meciurile cu Academica, respectiv Astra Giurgiu, Clinceniul şi Sibiul aflându-se în carantină din cauza pandemiei de Covid-19.
"Localitatea Clinceni intră în carantină, dar nu va fi o problemă, s-a discutat cu autorităţile oraşului, se va disputa partida. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Hermannstadt, pentru că ei vor trebui să părăsească Sibiul, aflat, de asemenea, în carantină. Va fi nevoie de declaraţii pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc şi aşa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale şi au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicţii. Dacă vor apărea modificări, vom anunţa'', a declarat Justin Ştefan pentru Agerpres.
Autorităţile au instituit carantina în localităţile Sibiu şi Clinceni din cauza ratelor mari de infectare cu noul coronavirus. Conform protocoalelor impuse de autorităţi, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere.
Partida Academica Clinceni - FC Viitorul, din cadrul etapei a XI-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, iar meciul meciul FC Hermannstadt - Astra Giurgiu este programat duminică, de la ora 17:00, la Mediaş.

comentarii
8 comentarii

Când are de gând ofițerul de râs de la FCH să ne spună de cazurile de Covid de la echipă ? Sau la cât este de inteligent și de implicat (nu răzbește să și pupe șefii în ... ) el află ultimul. Este nasol ... nu avem portar pt meciul următor.....plus încă câțiva jucători de câmp.....cap se cretă ( OT pupincurist) nu ne anunță....el are treabă cu osanalele !!!
Valer
19.11.2020 16:58
"Valer", ești un PROST informat...
Ptr "Valer"
19.11.2020 19:54
Declaratie pe propria raspundere de la angajator?!? Aia e adeverinta! Referitor la pozitivi, era clar ca o sa vina si ziua asta (sa nu vina mai rau!!!), acum ar trebui sa intre in teren jegosii care si-au batut joc de transferuri...
Eu, sibianul
20.11.2020 09:04
,,Valer" esti un impostor analfabet si foarte, foarte PROST (dez)informat! Daca erai altfel, ai fi observat si tu, GUNOIULE, ca FCH a anuntat cazurile de COVID-19 cu o ora inainte sa scrii tu aici... E mult mai usor pentru tine, SLUGOIULE, sa arunci cu noroi intr-un om pe care nu-l cunosti si sa te legi de un amanunt banal, adica ,,OT". Băi inutilule, tu dacă te întâlnești cu acel om îi pupi mâna, fiindcă ăsta e nivelul tău - de SLUGĂ! Problema e că el nu se va coborî nicicând la nivelul tău. Ești mult prea jos! De aia comentezi pe aici și stai ascunzi, în loc să o dai bărbătește. Atât de ține, lașule! Hai sictir și marș la gramatica limbii române, ucigașule de cuvinte! ,,Valer” din franzelă...
Tot pentru ,,Valer"
20.11.2020 12:22
Oare rotofeiul de tine pagina de fb a echipei nu are alta treaba decat sa se certe cu unul si cu altul pe aici?!? Mai increzutule, daca tot te ataci (ca orice oltean prea plin de el...), explica macar, de ce sustii ca acel valer este impostor?!? Ce sustine el ca este si nu ar fi, ca nu inteleg (nu inteleg altceva decat ca, de cand ti-au dat sefii peste bot pentru felu in care te manifestai pe pagina echipei, ai ramas doar cu astalalta apucatura, anume de a injura cu identitate ascunsa...)!
Eu, sibianul
20.11.2020 14:45
"Eu, sibianul", singura înjurătură e cea pe care soarta ți-o oferă zi de zi când te privești în oglindă. Apropo de asta, nu e o rușine să fi "rotofei", dar în schimb să fi prost și inutil pentru societate... E clar că te pricepi de minune la asta, analfabetule! Rămâi în rezervă, păduche, la nivelul tău de balamuc, cu tot cu existența ta de frustrat fără argumente! Te ține vitejia numai la tastatură, agramatule!
Remus Dinu Claudiu Marac
21.11.2020 08:59
Mai "Remus Dinu Claudiu Marac" aka C. Calinescu, fereasca-te Sfantul sa ma tina in vreo zi vitejia cu tine fata in fata... toti sunt agramati, analfabeti, inutili, doar pe tine te vezi Fat Frumos!?! Cred ca nu ar strica sa faci o verificare la nr. 3, cred ca ai puternice tulburari de personalitate... cat despre utilitatea in societate, am fost, sunt si voi fi mult mai util decat un scrib la o societate specializata in sifonarea si spalarea banilor publici, in inselarea jucatorilor si a creditorilor... ramai tu cu indemnurie tale de gazeta de perete
22.11.2020 11:28
Atât de prost ești încât lași și un nume propriu! Ține cont, anonim inutil ce ești, ca amănuntul ăsta poate fi folosit împotriva ta, "geniule". Dacă tot o dai cu amenințări, de ce nu le și pui în practică? Sau nu te ajută fața? Îți place să stai ascuns fiindcă ești un fricos, lasule!
A.K.A.
01.12.2020 16:39
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia