Continental
Tribuna
Fost tenismen din Top 5 ATP, întâlnire cu ursul, pe Transfăgărăşan!
Fost tenismen din Top 5 ATP, întâlnire cu ursul, pe Transfăgărăşan!
Jucătorul de tenis, Tomas Berdych (101 ATP), a vizitat România şi s-a plimbat pe Transfăgărăşan, drum ce l-a impresionat pe sportiv. Berdych, fost număr 4 ATP, a avut ocazia de a fotografia de aproape un urs brun carpatin.

 

Cunoscutul jucător de tenis Tomas Berdych a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie cu peisajul impresionant după ce a vizitat Transfăgărăşanul. În descrierea fotografiei, Berdych i s-a adresat lui Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, spunându-i: ”Ai avut dreptate Jeremy Clarkson. Este cel mai tare drum din lume”, susţine agenţia de presă Mediafax.
Din câte se pare, Berdych şi-a ales destinaţia de vacanţă după ce ar fi urmărit emisiunea Top Gear, în care Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond s-au întrecut, pe Transfăgărăşan, la bordul unor maşini precum Aston Martin, Ferrari sau Lamborghini.
Berdych nu a fost impresionat doar de faimosul drum ce leagă Transilvania de Muntenia. În vizita sa în România, Tomas Berdych a avut ocazia să privească de aproape un urs brun carpatin.În anul 2015, Tomas Berdych a atins cea mai înaltă poziţie din clasamentul ATP, locul 4 în clasamentul mondial. În anul 2010, Tomas Berdych a jucat finala de la Wimbledon, împotriva lui Rafael Nadal. Cehul a pierdut atunci cu scorul de 6-3, 7-5, 6-4.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia