FITS 2024
Tribuna
Fost câștigător al Turului Ciclist al Sibiului, mort după ce a fost lovit de un camion! ”Mulțumim pentru tot, Davide!”
b.o.n.
4917 vizualizari
Fost câștigător al Turului Ciclist al Sibiului, mort după ce a fost lovit de un camion! ”Mulțumim pentru tot, Davide!”
© digisport.ro

 

Italianul Davide Rebellin (51 de ani), câştigător al Turului Ciclist al Sibiului în anul 2013, a decedat astăzi, lovit de un camion în timp ce se antrena.
Rebellin îşi încheiase cariera profesionistă în luna octombrie a anului 2021, dar mai participa la diverse curse. Accidentul a avut loc pe Drumul Regional 11, pe teritoriul municipalităţii Montebello Vicentino. Davide Rebellin a fost lovit de camion al cărui şofer nu a oprit după comiterea accidentului, dispărând de la locul faptei. El este căutat de poliţie, conform news.ro.
”Davide Rebellin a plecat  astăzi dintre noi. Mulțumim pentru tot, Davide. Ai fost IMENS! Turul Sibiului a pierdut un mare prieten,  ce avea  întotdeauna numai cuvinte frumoase  despre România”, au postat organizatorii turului de la Sibiu pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.
Davide Rebellin a câştigat de-a lungul unei cariere începute în 1992 mai multe etape în Liege-Bastogne-Liege, Clasica de San Sebastian, La Fleche Wallonne, Amstel Gold Race sau Giro dell’Emilia. În palmaresul său mai figurează câştigarea unei etape din Turul Italiei (1996) şi Turul Sibiului (2013).

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica