Tribuna
Flash sport

MESSI ŞI-A RELUAT ANTRENAMENTELE. Atacantul argentinian Lionel Messi, accidentat la coapsa dreaptă, la finalul lunii septembrie, şi-a reluat, luni, antrenamentele la FC Barcelona, a anunţat, luni, pe Twitter, clubul catalan. "Messi a participat la pregătiri, împreună cu cei 10 jucători disponibili din lotul primei formaţii", a precizat FC Barcelona. Revenirea lui Messi este o veste bună pentru antrenorul Gerardo Martino, cu două spătămâni îninatea derbiului cu Real Madrid, programat pe Camp Nou în campionat (26 octombrie). Cvadruplul Balon de Aur s-a accidentat la meciul cu Almeria. El a suferit o problemă musculară la bicepsul femural de la piciorul drept. Messi a lipsit la partidele cu Celtic Glasgow din Liga Campionilor şi Valladolid din Primera Division, dar şi de la meciul naţionalei Argentinei, cu Peru.
STRADA...  SIR ALEX FERGUSON. O stradă din Manchester a fost redenumită, luni, Sir Alex Ferguson, după numele managerului scoţian care a condus timp de 26 de ani cea mai titrată echipă de fotbal a oraşului, informează BBC. "Este un privilegiu şi o onoare pentru mine să existe o stradă cu numele meu. Nu te aştepţi să ţi se întâmple aşa ceva în timpil vieţii. Le mulţumesc tuturor, prietenilor, familiei şi soţiei mele. De altfel, ea a ales toate echipele câştigătoare", a declarat Alex Ferguson, 71 de ani, prezent la ceremonia de dezvelire a plăcii cu noul nume al străzii Waters Reach, aflată în apropierea stadionului Old Trafford. Cu Ferguson la conducere, Manchester United a câştigat 13 ediţii ale campionatului Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor.
"TRICOLORII" MICI, LA "TURNEUL DE ELITĂ". Echipa sub 19 ani a României a remizat, ieri, scor 1-1 (1-1), cu reprezentativa similară a Poloniei în cadrul turneului de calificare de la Grudziadz şi s-a calificat în Turul de Elită al Campionatului European din 2014, informează uefa.com. Pentru România a marcat Bălaşa, în minutul 4. În minutul 90+4, Vlăduţ Marin a fost eliminat direct de arbitrul întâlnirii. Antrenorul coordonator Ştefan Iovan a folosit următorii jucători: Valentin Cojocaru - Robert Băjan, Mihai Bălaşa, Robert Hodorogea, Vlăduţ Marin - Ionuţ Mitriţă (Marian Popescu '65), Nicolae Vasile, Ionuţ Vână - Alexandru Târnovan (Doru Popadiuc '85), Cristian Bărbuţ (Adrian Moroşanu '90+2), Alexandru Păun.
În celălalt meci al zilei, Lituania a învins pe Armenia cu scorul de 1-0.
România a încheiat grupa pe primul loc cu 5 puncte (a învins pe Lituania cu scorul de 1-0 şi a remizat cu Armenia, scor 1-1, şi Polonia, scor 1-1). Pe locul doi s-a clasat echipa Lituaniei (4 puncte, golaveraj 2-2), iar pe trei Armenia (4 puncte, golaveraj 2-2). Ultima clasată a fost Polonia, 2 puncte (golaveraj 2-3).
VICTORIE ÎN IRLANDA. Echipa naţională de tineret a României a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa similară a Irlandei, într-un meci disputat la Sligo, în grupa a 6-a de calificarea la Campionatului European, ediţia 2-13-2015, informează site-ul oficial al UEFA. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mădălin Martin, în minutul 54. Selecţionerul Bogdan Stelea a folosit următoarea formulă de echipă: Brănescu - Belu, Creţu, Avrămia, Toşca - Al. Dan, Martin (Bumba '56) - Roman, Cârstocea (Benzar '71), Şt. Popescu - Ciolacu (Ioniţă II '87). În urma acestei victorii, România a urcat pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte în 4 jocuri.
ECHIPA LUI MITITELU REVINE PE "ION OBLEMENCO". Echipa FC Universitatea Craiova poate reveni pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, după ce Tribunalul Dolj a admis ordonanţa preşedinţială solicitată de Adrian Mititelu, magistraţii dispunând reîntoarcerea echipei pe stadion până la finalizarea dosarului pe fond. Ieri după-amiază, magistraţii Tribunalului Dolj s-au pronunţat în cazul în care Adrian Mititelu a cerut ca echipa sa, FC Universitatea Craiova, să aibă dreptul de a juca meciurile pe stadionul "Ion Oblemenco". Magistraţii Tribunalului Dolj au schimbat hotărârea luată de magistraţii de la Judecătoria Craiova şi au admis ordonanţa preşedinţială, dispunând "reintegrarea în stadion" până la finalizarea dosarului. (b.o.n.)




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA