Continental
Tribuna
Flash sport

REALUL, CU UN PICIOR ÎN SEMIFINALE. Echipa spaniolă Real Madrid a învins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia turcă Galatasaray Istanbul, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo '9, Benzema '29 şi Higuain '73. Tot miercuri, spaniolii de la Malaga au terminat la egalitate, acasă, scor 0-0, cu formaţia germană Borussia Dortmund. Meciurile retur vor avea loc la 9 aprilie.
UNGUR - HAASE, PRIMUL MECI. Jucătorii Adrian Ungur şi Robin Haase se vor confrunta în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România - Olanda, din turul 2 al Grupei I din Zona Euro-Africană, conform tragerii la sorţi de ieri, de la Braşov. Ordinea meciurilor din întâlnirea România - Olanda este următoarea:
- vineri, începând cu ora 13.00, meciuri de simplu: Adrian Ungur - Robin Haase; Victor Hănescu - Igor Sijsling;
- sâmbătă, ora 15.00, meci de dublu: Horia Tecău/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer;
- duminică, ora 13.00, meciuri de simplu: Victor Hănescu - Robin Haase; Adrian Ungur - Igor Sijsling.
Partida România - Olanda, contând pentru turul 2 al Grupei I, zona euro-africană, se va disputa în perioada 5-7 aprilie, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.
ORGANIGRAMĂ NOUĂ LA DINAMO. Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a definitivat organigrama clubului, de pe care au dispărut Marian Albu (fost preşedinte CA) şi Mircea Copaci (fost director de marketing), iar fostul acţionar Nicolae Badea figurează ca preşedinte fondator, informează site-ul oficial al clubului. Consiliul de Adminsitraţie al S.C. Dinamo 1948 S.A. este format din Cătălin Petrescu, preşedinte, Constantin Anghelache, preşedinte executiv, Cornel Dinu, Constantin Eftimescu şi Cristian Herciu, administratori. Bogdan Bălănescu ocupă în continuare funcţia secretar general, Constantin Dănilescu pe cea de director sportiv iar ca director de marketing a fost numită Mihaela Racu.
ŢICLEANU, LA CORONA BRAŞOV. Conducerea clubului Corona Braşov, din Liga a II-a, îl va prezenta săptămâna viitoare, oficial, pe Aurel Ţicleanu în funcţia de director tehnic al grupării. "Este adevărat că ne-am înţeles şi, de săptămâna viitoare, Aurel Ţicleanu va fi noul director tehnic al echipei, iar Daniel Bona va continua ca antrenor principal. Cred că, prin venirea lui Ţicleanu, ne-am întărit staful tehnic şi sunt convins că ne va ajuta să redresăm echipa", a declarat Szakal Andras, preşedintele secţiei de fotbal de la Corona. Aurel Ţicleanu va face deplasarea cu echipa la Timişoara, dar nu va sta pe bancă, până când nu vor fi înregistrate actele la federaţie. În momentul de faţă, Corona Braşov se află pe locul 2 în seria secundă a Ligii a II-a, poziţie care asigură promovarea, la două puncte distanţă de liderul ACS Poli Timişoara.
ATAC LA SELECŢIONER. Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, la postul Digi Sport, că selecţionerul Victor Piţurcă nu a fost profesionist în conferinţa de presă când a spus despre el că nu mai are reflexe şi a precizat că aceste declaraţii l-au deranjat. "Nu pot să spun că m-a umilit. Dar domnul Piţurcă a spus că n-am fost profesionist când am făcut acele declaraţii că nu mi-a spus de ce nu m-a băgat în teren cu Olanda, dar eu spun că am fost foarte profesionist. Cred că dânsul nu a fost profesionist la conferinţa de presă vorbind doar de un anumit jucător şi nu de echipă, vorbind de mine. Şi spunând că nu mai am reflexe şi aşa mai departe. Asta nu e profesionist să spui. Pe mine m-a deranjat şi nu cred că sunt declaraţii profesioniste", a spus Mutu. Jucătorul formaţiei Ajaccio a dezminţit afirmaţiile lui Victor Piţurcă potrivit cărora a plâns în cantonamentul echipei naţionale înainte de partidele cu Ungaria şi Olanda. Selecţionerul Victor Piţurcă declarase, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu i-a cerut scuze pentru a rămâne în lot pentru partidele cu Ungaria şi Olanda şi chiar a plâns în cantonamentul echipei naţionale în timpul unei discuţii cu secundul Eugen Neagoe.(b.o.n.)comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia